Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:49 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Remat Constanţa SA are un nou administrator unic. Ce alte decizii au fost adoptate

ro

28 Nov, 2017 00:00 3107 Marime text
Adunarea Generală a Acţionarilor societăţii Remat Constanţa SA s-a întrunit pe 30.10.2017, în şedinţă extraordinară la sediul SC Metalrom SRL, conform convocării Consiliului de Administraţie.
 
Pe ordinea de zi s-au aflat următoarele puncte: analiza activităţii societăţii, aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2017 şi 2018, aprobarea modificăarii art. 15 din Actul Constitutiv al societăţii. Potrivit acestui articol, societatea este administrată de administratorul unic, ce poate avea şi calitatea de director general. Administratorul unic este ales de Adunarea Generală a Acţionarilor pentru o perioada ce va fi stabilita de către adunarea generală, cu posibilitatea de a fi reales pentru noi perioade stabilite de adunarea generală.
 
La punctele de pe ordinea de zi se mai adaugă: aprobarea numirii ca administrator unic a Nicoletei Daniela Glovaci pentru un mandat de un an; aprobarea înlocuirii cenzorilor societăţii cu un auditor financiar autorizat, conform art. 160 din Legea 31/1990 privind societăţile comerciale, începând cu data de 1.10.2017. Astfel, a fost numit ca auditor financiar al societăţii, pentru un mandat de trei ani, persoana juridică SC G&D Parteners Audit Consulting SRL. Reprezentantul auditorului cu drept de semnatura este Dobrita Ioanei. Pe ordinea de zi s-au mai aflat aprobarea modificarii art. 18 din actul constitutiv şi actualizarea actului constitutiv conform celor hotărâte. Acţionarii Remat Constanţa SA au aprobat în unanimitate materialele prezentate la punctele 1, 2, 3, 4, 5, 6.
 
De asemenea, a fost aprobată descărcarea de gestiune a preşedintelui Consiliului de Administraţie. Prin vot secret a fost revocat mandatul Consiliului de Administraţie, după cum urmează: preşedintele Consiliului de Administraţie Nicoleta Daniela Glovaci; membrii Consiliui de Administraţie Mohamad Matar, Chadi Chahrour Kamal, începand cu data de 1.11.2017. Prin vot secret, a fost numit administrator unic Nicoleta Daniela Glovaci, pentru un mandat de un an, respectiv pe perioada 01.11.2017-01.11.2018. Administratorul unic astfel desemnat va semna toate documentele bancare, având drept de semnatură unică. Prin vot secret au fost revocate mandatele cenzorilor plini: Ştefan Maria, Doina Jumancă, Oancea Zana şi a cenzorilor supleanţi Fagăraş Anişoara, Omerali Gean, Călin Adrian, începând cu data de 01.11.2017. De asemenea, prin vot secret, a fost aprobată înlocuirea cenzorilor societăţii cu un auditor financiar autorizat, conform art. 160 din Legea 31/1990 privind societăţile comerciale, începând cu data de 01.11.2017. A fost numit auditor financiar al societăţii, pentru un mandat de trei ani, persoana juridică SC G&D Parteners - Audit Consulting SRL. Reprezentantul auditorului cu drept de semnatură este Dobrita Ioanei.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii