Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:17 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiectul legislativ pentru stoparea traficului de deșeuri ilegale a ajuns în Comisia de Mediu a Senatului. Reprezentanții REMAT au cerut respingerea lui

ro

24 Feb, 2022 00:00 2746 Marime text
⦁ Deputatul de Constanța al Partidului Forța Dreptei, Bogdan Bola susține că până acum, Consiliul  Economic a avizat pozitiv proiectul, la fel și Consiliul Legislativ
⦁ Cu toate că s-a dat obținut aviz favorabil în unanimitate din partea Comisiei pentru Administrație Publică a Senatului, reprezentanții REMAT au cerut respingerea proiectului în totalitatea sa


Proiectul legislativ privind stoparea și incriminarea dură a traficului de deșeuri ilegale a ajuns în Comisia de Mediu a Senatului.
"Cu toate că, până acum, Consiliul  Economic a avizat pozitiv proiectul, la fel și Consiliul Legislativ, cu toate că, tot ieri, am obținut aviz favorabil în unanimitate din partea Comisiei pentru Administrație Publică a Senatului, reprezentanții REMAT au cerut respingerea proiectului în totalitatea sa.
Iar cel care a făcut acest lucru este Cornel Brezuică, fost președinte al Administrației Fondului de Mediu (până în 2019) și actualmente consilier al președintelui REMAT. Pentru cei care nu cunosc, A.F.M. este instituția care controlează și monitorizează cantitățile de deșeuri reciclate, precum și banii care se fac de către firmele specializate în domeniul reciclării. Interesantă schimbare a taberelor, nu-i așa?
Cu toate că interesele și presiunile sunt uriașe, sunt hotărât să ducem la bun sfârșit acest proiect. Depinde de el sănătatea noastră, a tuturor și reprezintă doar începutul pentru schimbarea în bine a legislației de mediu din România. Încerc să mă țin departe de circ și scandal și să reprezint, cât pot de bine, interesele celor care au avut și au încredere în mine", susține deputatul de Constanța al Partidului Forța Dreptei, Bogdan Bola.

PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii