Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:38 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Regulamentul privind funcționarea cimitirelor de pe raza municipiului Constanța a fost lansat în consultare publică (DOCUMENTE)

ro

20 Jul, 2022 11:38 2652 Marime text

 
  • Prezentul Regulament stabilește cadrul juridic unitar și condițiile în care se desfășoară serviciul de administrare a cimitirelor publice umane: Anadalchioi, Cimitirul Central, Cimitirul Constantin Predescu, Cimitirul uman Baba-Novac(Municipal),Cimitirul Palazu-Mare și Cimitirul Viile Noi, toate aparținând domeniului public al municipiului Constanța
     

Proiectul de hotărâre poate fi consultat, începând cu data de 20.07.2022, pentru o perioadă de 30 de zile lucrătoare, pe site-ul instituției www.primaria-constanta.ro la sectiunea ”De interes public-Transparență decizională pe Legea nr. 52/2003-informare și consultare publică”.

În temeiul prevederilor art. 7, alin. (4) din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, până la data de 31.08.2022, se pot trimite propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, privind proiectul de hotărâre supus dezbaterii publice.

Propunerile, sugestiile sau opiniile pot fi transmise în scris:
- Prin poștă, la sediul Direcției Generală Gestionare Servicii Publice, str. Mihăileanu nr.10
- Prin email, la adresa E-mail: servicii.publice@primaria-constanta.ro

Materialele transmise vor purta mențiunea: Recomandare la proiectul pentru aprobarea Regulamentului privind organizarea și funcționarea de pe raza municipiului Constanța.

Prezentul Regulament stabilește cadrul juridic unitar și condițiile în care se desfășoară serviciul de administrare a cimitirelor publice umane: Anadalchioi, Cimitirul Central, Cimitirul Constantin Predescu, Cimitirul uman Baba-Novac(Municipal),Cimitirul Palazu-Mare și Cimitirul Viile Noi, toate aparținând domeniului public al municipiului Constanța.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Accesul strict interzis cu obiecte de plastic. Constanța va avea un nou Regulament pentru cimitire. Ce obligații vor avea administratorii cimitirelor din oraș? (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii