Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:48 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Regia îi asigură pe constănţeni că va furniza agent termic fără întrerupere

ro

09 Dec, 2016 15:38 2286 Marime text
Ca urmare a cererii Electrocentrale Grup privind insolvența RADET Constanța, Regia îi asigură pe consumatori că va furniza agent termic fără întrerupere.

„Informăm pe consumatorii din Municipiul Constanța că Electrocentrale Grup SA, societate deținută integral de statul român, prin Ministerul Energiei, a cerut deschiderea procedurii insolvenței pentru Regia Autonomă de Distribuire a Energiei Termice (RADET) Constanța.
Având în vedere această situație, regia asigură populația Municipiului Constanța că este pregătită să continue furnizarea neîntreruptă a serviciului de alimentare cu energie termică, indiferent care va fi soluția instanței. În acest context, prețul gigacaloriei rămâne neschimbat”, se arată într-un comunicat remis ZIUA de Constanţa.

„Nu recunoaștem creanța pretinsă de Electrocentrale Grup SA, în baza căreia s-a depus cererea de deschidere a insolvenței, RADET Constanța neavând niciodată raporturi contractuale cu această societate. Mai mult, această creanță este prescrisă”, se mai precizează în comunicatul citat.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Citeşte şi Riscăm să rămânem fără căldură şi apă caldă în plină iarnă?S-a cerut insolvenţa RADET Constanţa. Ce spune Liviu Popa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii