Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:07 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reacția lui Alexandru Cumpănașu cu privire la informațiile că ar fi fost pus sub acuzare de DNA pentru fraudă

ro

15 Dec, 2019 14:34 2267 Marime text
Alexandru Cumpănașu, fost candidat la alegerile prezidențiale din acest an, a reacționat după ce a apărut în presă faptul că ar fi cercetat de DNA Constanța sub acuzația de fraudă cu fonduri europene. El spune că nu a fost informat de acest lucru și face precizări legate de ce a fost audiat și când a fost audiat de DNA Constanța.

„Față de declarațiile apărute "pe surse" în presă, fac următoarele precizări:
(...)
La 2 zile după terminarea alegerilor, am fost audiat de către DNA Constanța. M-am prezentat ca un cetățean normal și am demontat în integralitate minciuna SNSPA. În fapt, a lui Remus Pricopie și a unei mici găști din jurul acestuia. Am solicitat să lămuresc deîndată toate aspectele, ceea ce am și făcut. Fiind o plângere penală era normal ca procurorii să facă verificări. Nu am primit din partea DNA nicio informație precum cea falsă, prezentată în presă. Ultima corespondență cu DNA Constanța a avut loc chiar acum câteva zile și mi s-a comunicat că nu mai este nevoie de nimic suplimentar pentru a lămuri speța.
Subiectul este ridicol și în fapt, dacă a existat vreo greșeală aceasta aparține SNSPA și rectorului acesteia” a punctat Alexandru Cumpănașu pe pagina sa de Facebook.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii