Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:48 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Răzvan Giuca, eliberat din funcția de vicepreședinte al ACROPO. De ce a fost luată această decizie și cine a fost numit la conducerea instituției (DOCUMENTE)

ro

29 Jun, 2022 16:33 1620 Marime text
Sediul ACROPOÎn Monitorul Oficial a fost publicată decizia prin care Răzvan Giuca a fost eliberat din funcția de vicepreședinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autorității Competente de Reglementare a Operațiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră.

Potrivit documentului, la data intrării în vigoare a prezentei decizii, Răzvan Giuca se revocă din funcția de vicepreședinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autorității Competente de Reglementare a Operațiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră.

Conform unor surse, Răzvan Giuca ar fi fost schimbat din funcție după ce ar fi fost depistat conducând un autoturism sub influența unor substanțe interzise.

De asemenea, începând cu data prevăzută la art. 1, Robert-Eugeniu Ciocioi, vicepreședinte, cu rang de subsecretar de stat, exercită atribuțiile de președinte, cu rang de secretar de stat, al Autorității Competente de Reglementare a Operațiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră până la numirea conducătorului instituției, în condițiile legii.

Potrivit ultimei declarații de avere, completate la data de 14.06.2022 Robert-Eugeniu Ciocioi deține o cotă de 3/8 dintr-un teren intravilan de 419 mp, situate în Târgu Jiu, județul Gorj și dobândit prin moștenire în anul 2018.
El mai deține 3/8 dintr- un teren intravilan de 3496mp, situat în localitatea Arcani din județul Gorj, dobândit tot prin moștenire în anul 2018.

Ciocioi mai deține 3/8 din două terenuri încadrate în categoria„alte terenuri extravilane dacă se află în circuitul civil”, ambele situate în județul Gorj și dobândite prin moștenire în 2018. Unul dintre ele are o suprafață de 6144 mp, iar al doilea 13600mp.
Robert-Eugeniu Ciocioi a mai moștenit în anul 2018 și 3/8 dintr-un spațiu comercial  de producție de 425 mp, situat în Târgu Jiu.

A mai moștenit 3/8 dintr-un imobil de 384 mp, situat în Runcu, județul Gorj. Conform declarației de avere, el nu deține autoturisme sau alte tipuri de bunuri mobile.

La rubrica Active Financiare, Ciocioi a menționat un fond de investiții deschis la Binance în anul 2020 în care are 20000 USD.

La rubrica Venituri, Ciocioi a menționat salariul obținut de la ACROPO în valoare de 102.216 lei , salariul soției obținut de la Magnetichair 2020 Târgu Jiu în valoare de 16631 lei, precum și alocațiile celor doi copii, în valoare de 2961 lei fiecare.

De asemenea, Ciocioi a declarant că a obținut suma de 34.000 de lei din închierierea unui spațiu comercial.

În declarația de interese, Ciocioi a menționat calitatea de vicepreședinte al PNL Gorj, precum și calitatea de asociat în cadrul societății Ciro Alpin SRL Gorj.

În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese, precum și CV-ul lui  Robert-Eugeniu Ciocioi
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii