Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:01 29 11 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Razie în stațiunea Mamaia Polițiștii au depistat un șofer drogat și o armă deținută ilegal

ro

24 Aug, 2020 17:34 1341 Marime text
  • Acțiuni desfășurate de polițiștii constănțeni în Mamaia dar și în alte stațiuni de pe litoral.
  • Zeci de sancțiuni au fost aplicate.

La data de 22 august a.c., în intervalul orar 08.00-12.00, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Neptun, cu sprijinul jandarmilor din cadrul I.J.J. Constanța, au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii răspândirii infecției cu COVID-19, în zona plajelor din stațiunile Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora și Venus.

În urma activităților, au fost verificați 19 operatori de plajă și au fost legitimate 25 de persoane, fiind aplicate 9 sancțiuni contravenționale, în valoare de 4.000 de lei.
 
La data de 22 august a.c., în intervalul orar 10.00-18.00, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia, cu sprijinul jandarmilor din cadrul G.J.M. Tomis Constanța, au desfășurat o acțiune pe linia protejării populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite, precum și pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.
În urma activităților, polițiștii au legitimat 136 de persoane, fiind aplicate 89 de sancțiuni contravenționale, dintre care 87 la Legea 12/1990, în valoare totală de 24.200 de lei.
 
La data de 22 august a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu reprezentanți ai A.N.P.C. și I.T.M., au desfășurat o acțiune în stațiunile Costinești, Neptun, 2 Mai, Vama Veche, Olimp și Venus, fiind verificate 28 de puncte de lucru.

În urma activităților, polițiștii au aplicat 16 sancțiuni contravenționale, în valoare de 35.500 de lei, dintre care 8 la Legea 8/1996 și 8 la O.U.G. 28/1999.
 
La data de 22 august a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și ai Serviciului și Biroului Rutier Constanța au desfășurat o acțiune pe raza stațiunii Mamaia și a zonei Mamaia Sat, pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor comise de membri ai grupărilor infracționale.

În urma activităților, polițiștii au legitimat 96 de persoane și au controlat 66 de autovehicule, fiind constatate 2 infracțiuni.

A fost depistat un bărbat, de 22 de ani, care a condus un autoturism în stațiunea Mamaia, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul drug-test a rezultat o valoare pozitivă pentru canabis, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanțelor din sânge.

A fost depistat un bărbat, de 33 de ani, care deținea în autoturism într-o borsetă, un pistol airsoft, fără a deține documente de proveniență. Arma a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

La data de 23 august a.c., în intervalul orar 10.00-18.00, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia, cu sprijinul jandarmilor din cadrul G.J.M. Tomis Constanța, au desfășurat o acțiune pe linia protejării populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite, precum și pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.
În urma activităților, polițiștii au legitimat 150 de persoane, fiind aplicate 142 de sancțiuni contravenționale la Legea 12/1990, în valoare totală de 59.700 de lei.
 
La data de 23 august a.c., în intervalul orar 15.30-16.30, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Costinești, cu sprijinul jandarmilor din cadrul G.J.M. Constanța, au desfășurat o acțiune pe linie rutieră.

În urma activităților, polițiștii au legitimat 62 de persoane și au controlat 57 de autoturisme, fiind aplicate 16 sancțiuni contravenționale, în valoare de 3.770 de lei, totodată fiind reținute un permis de conducere și un certificat de înmatriculare.

Totodată, polițiștii le-au adus la cunoștință cetățenilor și operatorilor economici prevederile legale în ceea ce privește distanțarea fizică și purtarea măștii de siguranță.
 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii