Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:21 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Raportul de mediu pentru blocurile de 8 etaje construite de Mobipark SRL, în dezbatere publică pe site-ul APM

ro

05 Jun, 2021 00:00 2004 Marime text
  • Agenția pentru Protecţia Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii raportului privind impactul asupra mediului și raportului de securitate pentru proiectul „ construire 5 imobile P+8-9 E locuințe colective, împrejmuire, sistematizare pe verticală, amenajări peisagere și organizare de șantier"
  • Investiția se va realiza pe etape în municipiul Constanța, zona DN2A, Ferma 7, lot 1/1, VN 317/1, lot 1 și VN317/2 lot 1/3/2, județul Constanța
  • Titularul proiectului este Mobipark SRL
  • Dezbaterea publică se va susține on-line
  • Publicul interesat poate transmite în scris comentarii/opinii/observaţii privind documentul menţionat la adresa: office@apmct.anpm.ro, până la data de 07.07.2021

Agenția pentru Protecţia Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii raportului privind impactul asupra mediului și raportului de securitate pentru proiectul „ construire 5 imobile P+8-9 E locuințe colective, împrejmuire, sistematizare pe verticală, amenajări peisagere și organizare de șantier". Investiția se va realiza pe etape în municipiul Constanța, zona DN2A, Ferma 7, lot 1/1, VN 317/1, lot 1 și VN317/2 lot 1/3/2, județul Constanța.

Titularul proiectului este Mobipark SRL, cu sediul în municipiul Constanța, str. Democrației nr. 8, ap. 6, județul Constanța.
Tipul deciziei posibile luate de Agenția pentru Protectia Mediului Constanța poate fi emiterea acordului de mediu sau respingerea solicitării de emitere a acordului de mediu.
Raportul privind impactul asupra mediului si raportul de securitate pot fi consultate la următoarea adresă de internet http://apmct-old.anpm.ro.

Dată fiind starea de alertă declarată la nivel național, dezbaterea publică se va susține on-line. În acest sens, publicul interesat poate transmite în scris comentarii/opinii/observaţii privind documentul menţionat la adresa: office@apmct.anpm.ro, până la data de 07.07.2021.


Despre Mobipark SRL

Societatea a fost înființată în anul 2014 și are sediul social în municipiul Constanța, pe strada Democrației. Capitalul social este de 2.000 de lei, cu un număr de 200 de părți sociale, valoare fiecăreia fiind de 10 lei. Asociați în firmă sunt Ion Boni, cu o cotă de participare la beneficii și pierderi de 12,5%, Bogdan Cioroianu, cu o cotă de participare de 75% și Daniel-Ion Cărămidă, cu o cotă de 12,5%. Administratorii firmei sunt Ion Boni, Daniel-Ion Cărămidă și Bogdan Cioroianu. Activitatea principală a firmei este „Dezvoltare imobiliară”.
Ca venituri, în anul 2018, societatea a avut 1 salariat, cu o cifră de afaceri de 54.476 lei, la un profit de 9.298 lei. În 2019, socieatea a avut 0 salariați, cu o cifră de afaceri de 0 lei, profitul fiind de 18.195 lei.
Ion Boni este asociat și în Evercloud SRL. Cioroianu Bogdan este asociat și în Mobiparts SRL. Daniel-Ion Cărămidă este asociat și în Dezmembrări Constanța SRL, Jante Auto Premium SRL și Piese Constanța SRL.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Citește și:

Ce se construiește Mobipark ridică cinci blocuri de nouă etaje, lângă magazinul Tom din Constanța. Primăria a eliberat autorizația de construire

Un nou pas spre construirea blocurilor de 8 etaje în zona magazinului TOM. Mobipark SRL a obținut un document important



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii