Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:29 11 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA Constanța. Chirilă și Ciutureanu, propuși administratori provizorii neexecutivi

ro

29 Oct, 2020 10:15 2251 Marime text


•    A fost convocată Adunarea Generală Ordinară a acționarilor RAJA SA Constanța.
•    Lucrările sunt programate să se desfășoare la data de 4 decembrie 2020, de la ora 11.00, la sediul RAJA din Constanța, strada Călărași, nr. 22-24.
•    Vor fi numiți ca administratorii neexecutivi provizorii, pentru o perioadă de patru luni, Constantin Chirilă și Viorel Sorin Ciutureanu.Consiliul de administrație al companiei de apă RAJA SA Constanța, prin Președintele CA, a convocat Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor societății.

Sunt convocați toți acționarii înregistrați în registrul acționarilor la data de referință 25 noiembrie 2020.

Lucrările sunt programate să se desfășoare la data de 4 decembrie 2020, de la ora 11.00, la sediul RAJA din Constanța, strada Călărași, nr. 22-24.

Anunțul a fost publicat recent în Monitorul Oficial al României.

Primul punct pe ordinea de zi a ședinței se referă la informarea cu privire la modificările survenite în componența Consiliului de Administrație al societății.


De asemenea, se va constata încetarea mandatului de administrator al lui Felix Stroe, ca urmare a demisiei, dar și al Ramonei Petcu, tot ca urmare a demisiei.

Vor fi numiți ca administratorii neexecutivi provizorii, pentru o perioadă de patru luni, Constantin Chirilă și Viorel Sorin Ciutureanu.

Pe ordinea de zi se află și aprobarea indicatorilor financiari și nefinanciari, anexa la Contractul de mandat, pentru administratorii neexecutivi provizorii.

Se va discuta și despre aprobarea conținutului contractului de mandat și a actului adițional la contractul ce se va încheia cu administratorii provizorii și mandatarea reprezentantului acționarului Județul Constanța să încheie și să  semneze în numele și pe seama societății contractul de mandat și actul adițional.

Se va actualiza Actul constitutiv al societății în sensul menționării administratorilor neexecutivi provizorii.

Va fi aprobată data declanșării proedurii de selecție prevăzute de OUG 109/2011, HG 722/2016 și Legea 31/1990 privind selecția a doi administratori neexecutivi pe o durată rămasă din mandatul predecesorilor.

Selecția se va desfășura de către asociație împreună cu expertul independent (conform Hotărârii nr. 5/23.10.2020 a asociației).

Se va aproba suportarea de către RAJA SA a cheltuielilor necesare contractării serviciilor expertului independent, respectiv contravaloarea contractului încheiat de către Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Apă Canal Constanța cu expertul.

Va fi desemnat un reprezentant al acționarilor în vederea semnării hotărârii AGOA, iar Maria Budes va înregistra hotărârea la Registrul Comerțului.

Se mai arată în documentul citat că, în cazul în care adunarea nu poate delibera ori lua hotărâri din cauza neîntrunirii cvorumului statutar, cea de-a doua ședință a adunării se va ține la data de 5 decembrie 2020, ora 11.00    , în același loc, cu aceeași ordine de zi și aceeași dată de referință.

Ti-a placut articolul?

Comentarii