Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:37 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Punctul de trecerea frontierei Vama Veche va fi modernizat și reabilitat termic (document)

ro

22 Jul, 2019 00:00 2026 Marime text
Garda de Coastă anunță organizarea și desfășurarea unei proceduri publice pentru atribuirea contractului „Modernizare şi reabilitare termică sediu P.T.F. Vama Veche“, în valoare estimată de 3.004.956,23 lei. Ofertele sau cererile de participare vor fi depuse până pe data de 19.08.2019, ora 15:00, urmând ca acestea să fie deschise în aceeași zi și la aceeași oră.
 
Obiectul contractului îl constituie proiectarea și execuția lucrărilor de reabilitare termo-energetică pentru sediul PTF Vama Veche prin realizarea lucrărilor de îmbunătățire a performantei energetice a clădirilor (termoizolarea anvelopei și reabilitarea, modernizarea instalațiilor de încălzire/racire, ventilare/climatizare, preparare apă caldă de consum și iluminat) urmârindu-se reducerea consumurilor energetice, în baza documentației pentru autorizarea lucrărilor de interventie existente și în conformitate cu cerintele caietului de sarcini. Proiectul își propune reducerea consumului anual de energie primară precum și scăderea cantității de gaze cu efect de seră pentru imobilul pavilion administrativ de la sediul PTF Vama Veche prin măsuri de reabilitare termică, modernizarea instalațiilor aferente clădirii și utilizarea surselor de energie regenerabilă.
 

Responsabili de atribuirea licitației

 
Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante implicate în procedura de atribuire sunt: director Garda de Coastă - Cicu Laurențiu-Cristian, director adjunct al Gărzii de Coastă - Guiu Bogdan Adrian, șef Serviciu Logistic - Motoi Gheorghe Dan; șef Birou Juridic - Culea George Adrian, Juridic - Dobre Alexandru, șef Serviciu Financiar - Baran Simona, Compartiment Marketing-Achiziții - Dinu Costel, Compartiment Marketing-Achiziții - Căslălău Costel, Compartiment Administrarea Patrimoniului Imobiliar - Micu Gabriel.
 

Date pentru ofertanți

 
Ofertantul va demonstra că, în ultimii 5 ani a executat lucrări de construcții similare, în valoare cumulată de minim 2.500.000 lei fără TVA, întrucât valoarea estimată pentru execuția de lucrări de construcții este de 2.851.206,23 lei fără TVA. Prin lucrări similare se înțeleg lucrări de construcții civile cel puțin din categoria de importanță C. De asemenea, ofertantul va transmite informații și documente relevante referitoare la capacitatea tehnică și profesională a subcontractanților propuși, cu privire la partea/părțile din contract pe care aceștia urmează să o/le îndeplineasca efectiv. De asemenea, ofertantul va demonstra că, în ultimii 3 ani, a prestat servicii de proiectare tehnică în valoare cumulată de minim 100.000 lei fără TVA, întrucât valoarea estimată pentru serviciile de proiectare reprezintă aproximativ 5,4% din totalul investției, respectiv 153.750 lei fără TVA.
 
În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de participare la această licitație.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii