Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:22 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Punct de vedere oficial despre incidentul de aseară de la Auchan Maritimo

ro

02 Nov, 2016 12:15 6472 Marime text
Reprezentanţii VIVO!, brandul care administrează acum centrul comercial Maritimo din Constanţa, au transmis astăzi un punct de vedere oficial cu privire la incidentul grav petrecut aseară în incinta Auchan, unde un scurtcircuit a fost la un pas să degenereze într-un incendiu. Redăm integral poziţia oficială a reprezentantilor centrului comercial:
 
„Incidentul cauzat de rețeaua electrică marți seară în cadrul Auchan s-a petrecut în locația deținută de hypermarket. Echipa VIVO! Constanța și-a oferit întregul sprijin pentru ca această situație să fie rezolvată cât mai rapid, resticționând imediat accesul în zona Auchan și închizând magazinele aflate pe culoarul din imediata apropiere.
 
Echipe specializate din rândul autorităților s-au aflat la fața locului și au efectuat o verificare și evaluare amănunțite pentru a se asigura că zona este protejată și securizată. Un raport va fi emis în acest sens la finalul cercetărilor.
 
Unitățile electrice ale centrului comercial, care sunt complet independente de punctul electric al hypermarket-ului, sunt complet funcționale.“



Citeşte şi...
Panică în Auchan din Maritimo Shopping Center! Intervine ISU (galerie foto+video)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii