Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:59 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiectul tehnic pentru înființarea rețelei de gaze în comuna Castelu, în atenția CNSC. Se cere modificarea documentației de atribuire a contractului

ro

08 Dec, 2022 00:00 2017 Marime text
  • Este vorba despre licitația deschisă, având ca obiect achiziție servicii elaborare proiect tehnic, asistență tehnică din partea proiectantului și execuția lucrărilor de construcții privind obiectivul de investiții „Înființare rețea inteligentă de distribuție gaze naturale în Primăria Castelu și satele aparținătoare, județul Constanța"
  • În baza legii și a mijloacelor de probă aflate la dosar, CNSC a admis contestația formulată de Ingenio Project Management SRL în contradictoriu cu Primăria Castelu, județul Constanța
  • Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor obligă Primăria Castelu ca, în termen de cel mult 10 zile de la primirea prezentei, să procedeze la modificarea documentației de atribuire, cu luarea în considerare a celor precizate în motivare și comunicarea modificărilor adoptate către toți operatorii economici interesați de participarea la prezenta procedură de atribuire, prin postarea acestora în SEAP
  • Prezenta decizie este obligatorie pentru părți
 
 
 
Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a adoptat decizia nr. 2473/C7/2543 la contestația formulată de către Ingenio Project Management SRL împotriva documentației procedurii de achiziție publică organizată de către Primăria Castelu, județul Constanța.

Este vorba despre licitația deschisă, în vederea încheierii contractului de lucrări, având ca obiect achiziție servicii elaborare proiect tehnic, asistență tehnică din partea proiectantului și execuția lucrărilor de construcții privind obiectivul de investiții „Înființare rețea inteligentă de distribuție gaze naturale în Primăria Castelu și satele aparținătoare, județul Constanța".

Firma contestatoare a solicitat modificarea și completarea documentației de atribuire în concordanță cu prevederile legale în vigoare, stabilirea unui termen de depunere a ofertelor în concordanță cu prevederile art. 74 din Legea nr. 98/2016 și în corelare cu complexitatea lucrărilor, respectarea principiilor privind transparența și proporționalitatea în materia achizițiilor publice, precum și suspendarea procedurii de atribuire până la soluționarea contestației.

Asupra capătului de cerere privind suspendarea procedurii solicitată de către contestatorul Ingenio Project Management SRL, Consiliul s-a pronunțat prin încheiere.

Procedura de soluționare în fața Consiliului s-a desfășurat în scris.

În baza legii și a mijloacelor de probă aflate la dosar, CNSC a admis contestația formulată de Ingenio Project Management SRL în contradictoriu cu Primăria Castelu, județul Constanța.

Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor obligă Primăria Castelu ca, în termen de cel mult 10 zile de la primirea prezentei, să procedeze la modificarea documentației de atribuire, cu luarea în considerare a celor precizate în motivare și comunicarea modificărilor adoptate către toți operatorii economici interesați de participarea la prezenta procedură de atribuire, prin postarea acestora în SEAP.

Prezenta decizie este obligatorie pentru părți.

Împotriva prezentei decizii se poate formula plângere, în termen de 10 zile de la comunicare pentru părțile cauzei, respectiv de la data luării la cunoștință de către alte persoane vătămate.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Camera de Conturi Constanța, acțiune de audit la Primăria Castelu. Care au fost principalele constatări (DOCUMENT)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii