Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:37 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiectul de investiții Centru Civic în comuna Cumpăna merge în linie dreaptă. Au fost aprobați indicatorii tehnico-economici

ro

08 Apr, 2021 00:00 2064 Marime text
  • CL Cumpăna a aprobat indicatorii tehnico-economici ai obiectivului de investiții „Centru Civic în comuna Cumpăna, județul Constanța”
  • Proiectul va fi finanțat de către Compania Națională de Investiții
  • Valoarea totală se ridică la 10.737.861,08 lei

La ultima ședință de Consiliu Local al comunei Cumpăna, s-au aprobat indicatorii tehnico-economici ai obiectivului de investiții „Centru Civic în comuna Cumpăna, județul Constanța”.

Proiectul va fi finanțat de către Compania Națională de Investiții, valoarea totală ridicându-se la 10.737.861,08 lei, din care se aprobă cofinanțarea din fondurile UAT Cumpăna, în suma totală de 182.694 lei, cu TVA.

Proiectul se află în faza studiului de fezabilitate. În cadrul proiectului Centru Civic în comuna Cumpăna, vor avea loc activități culturale și artistice, activități educative și sociale. Prin acest proiect se dorește amenajarea unei scene fixe acoperite pentru spectacole și evenimente publice, spații conexe destinate expunerii de produse artizanale și alte materiale de promovare a identității locale, un platou pentru adunări populare, alei pietonale și parcări.

Centrul civic va fi amplasat în comuna Cumpăna, pe strada Dacia, nr. 1 – lot 1. Ordonatorul principal de credite/investitor este Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice prin Compania Națională de Investiții CNI - SA. Beneficiarul investiției este UAT Cumpăna. Din punct de vedere juridic, terenul în suprafață de 12.948 mp este în proprietatea comunei Cumpăna. Accesul se realizează din strada Dacia și strada Burebista. Terenul este delimitat pe toate laturile și se învecinează astfel: la nord - strada Dacia; la Sud - strada Burebista; la est - proprietate privată și Consiliul Local Cumpăna.

Amplasamentul studiat este relativ plat, se află la nivelul străzii. Terenul dispune toate utilitățile, apă potabila, canalizare, gaze, iluminat public, străzi asfaltate.


Citește și:

Compania Națională de Investiții SA investește la Cumpăna (document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii