Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:54 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiectul amenajării obiectivului Lac Belona, Eforie, va beneficia de lucrări suplimentare

ro

29 Jan, 2022 00:00 2253 Marime text
  • Proiectul este implementat de către UAT Oraș Eforie și are o valoare totală de 20.834.232,40 lei
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra actualizarii deciziei etapei de încadrare pentru proiectul: „Lucrări suplimentare la obiectivul – amenajarea obiectivului turistic natural de utilitate publică” – Loc. Eforie Nord, zona Belona, str. Mării/al. Belona, jud. Constanța.
            
Decizia autorităţii de mediu, precum şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul  Constanta, str. Unirii, nr.23, judetul Constanta şi la sediul titularului Oras Eforie, cu sediul in Oras Eforie Sud, str. Progresului nr. 1, jud. Constanta, în zilele de luni - vineri, între orele 9-16, precum şi la următoarea adresă de internet: http://apmct.anpm.ro.
 
Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul  Agentia pentru Protectia Mediului  Constanta din municipiul  Constanta, str. Unirii, nr.23, judetul Constanta, până la data de 06.02.2022.
 
Proiectul „Amenajarea obiectivului turistic natural de utilitate publică – lacul Belona, orașul Eforie”, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat de către UAT Oraș Eforie și are o valoare totală de 20.834.232,40 lei, din care 20.274.878,92 lei reprezintă finanțare nerambursabilă. Progrmaul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către MADR, în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Est, în calitate de Organism Intermediar al Programului.
 
Proiectul vizează amenajarea în scop touristic a Lacului Belona din Eforie Nord, respectiv curățarea, ecologizarea și decolmatarea lacului, amenajarea malurilor, crearea de alei pietonale și platforme dotate cu mobilier urban, amenajări peisagere, construcția unei piste de bicicliști, foișor – turn belvedere, dezvoltarea iluminatului public, în vederea atragerii de turiști în stațiunea balneoclimaterică Eforie și creșterea numărului mediu de salariați în stațiune.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Un nou hotel, în Eforie Nord, zona Belona. Cine este investitorul
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii