Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:00 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiect european implementat la Limanu

ro

26 Jun, 2010 03:17 2231 Marime text

cap_9.jpgLa noul sediu al primăriei Limanu din localitatea 2 Mai a avut loc vineri, 25 iunie, conferinţa de lansare a proiectului „Simplificare şi accesibilitate pentru serviciile prestate în folosul cetăţenilor din comuna Limanu", proiect cofinanţat din Fondul Social European „Programul Operaţional Dezvoltarea Capacităţii Administrative Axa Prioritară 2".

La eveniment au fost prezenţi edilul comunei Limanu, Nicolae Iustin Urdea, responsabilul de proiect, Bogdan Voicu, alături de angajaţi ai primăriei. Scopul proiectului îl constituie creşterea eficienţei şi calităţii serviciilor prestate în folosul cetăţenilor comunei şi accesibilitatea la informaţie a populaţiei prin sisteme informatice performante în vederea creşterii eficienţei furnizării serviciilor publice. Bugetul proiectului este de 496.567 lei, din care 422.082 lei contribuţia Uniunii Europene, 64.553 lei din bugetul naţional, iar 9.931 lei (2% din valoarea proiectului) din bugetul primăriei Limanu.

limanu2.jpg„În cadrul proiectului urmărim înfiinţarea unui infochioşc, care va fi amplasat în incinta sediului primăriei din 2 Mai, un modul de impozite şi taxe (soft ce urmează să fie implementat la nivelul primăriei), un Web portal, un modul Geographycal Information System (GIS), un modul asistenţă socială şi un registru agricol", a declarat primarul Nicolae Iustin Urdea. Acesta a mai adăugat că toţi angajaţii primăriei vor participa la două cursuri de instruire şi perfecţionare cu privire la „Reforma în administraţia publică din România" şi, respectiv, „Managementul serviciilor publice din România".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii