Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:52 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Profesionalism militar și înaltă ținută, răsplătite de Ziua Națională a României. Cine a primit Emblema de Onoare a Forțelor Navale Române

ro

24 Nov, 2021 15:16 1485 Marime text
  • Locotenent-colonel Mihăică Bogdan-Felix și maistru militar clasa a III-a Rogoz Remus Marian au fost recompensați, cu ocazia Zilei Naționale a României, cu Emblema de Onoare a Forțelor Navale Române și, respectiv, cu Emblema de Merit în Slujba Păcii clasa a III-a.
Locotenent-colonel Mihăică Bogdan-Felix și maistru militar clasa a III-a Rogoz Remus Marian au fost recompensați, cu ocazia Zilei Naționale a României, cu Emblema de Onoare a Forțelor Navale Române și, respectiv, cu Emblema de Merit în Slujba Păcii clasa a III-a.

Domnul lt.col. Mihăică ocupă, din 2018, funcția de șef Compartiment Operații și Instrucție, în cadrul Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale. Este absolvent al Academiei Forțelor Terestre, iar experiența acumulată în cadrul unităților luptătoare l-a modelat într-un profesionist desăvârșit. Întreaga dumnealui pricepere se reflectă, astăzi, în activitățile de planificare și evaluare a nivelului de instruire în cadrul Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale, fie că este vorba de personalul militar sau de elevi.

Mai mult decât atât, lt.col. Mihăică s-a remarcat întotdeauna prin devotamentul arătat perfecționării profesionale și s-a dovedit a fi un excelent exemplu de conduită militară și personală pentru colegii săi.

Domnul maistru militar clasa a III-a Rogoz este absolvent al Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale, în promoția 2014 și este expert în comunicații navale. Și-a început cariera la bordul dragorului maritim „Slt. Alexandru Axente” (DM 30), alături de al cărui echipaj, până în 2017, a participat la șase misiuni NATO.

Din 2018 este încadrat la Catedra de Electronică și Informatică din cadrul Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale. Mai mult decât atât, în 2020, domnul m.m. III Rogoz a făcut parte din echipajul puitorului de mine și plase „Vam. Constantin Bălescu” (PMn 274), într-una dintre cele mai importante misiuni asumate de Forțele Navale Române, în ultimii 30 de ani.

Ne mândrim cu cei doi colegi ai noștri, ale căror merite profesionale sunt incontestabile. Le dorim bun cart înainte pe drumul succesului profesional, iar etalonul stabilit de ei, să fie inspirație pentru generațiile viitoare, transmite Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale


Sursa foto-text: Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii