Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:19 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Probleme în circulația trenurilor în această dimineață. Anunțul CFR SA

ro

11 Jan, 2024 09:31 708 Marime text
Foto: facebook CFRCompania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că în cursul acestei dimineți, pe raza SRCF Craiova, în stația CF Răcari, s-au rupt pantografele locomotivelor trenului IRN 79 (CFR Călători). Personalul de specialitate al SRCF Craiova a intervenit pentru remediere cu drezina pantograf, fiind necesară scoaterea de sub tensiune a firului II Filiași – Răcari.

 Circulația celorlalte trenuri de călători s-a realizat pe firul I Filiași – Răcari.

Tot în cursul acestei dimineți, pe raza SRCF Craiova, în stația CF Bălteni din cauza imposibilității manevrării unui macaz (temperaturi scăzute), a fost perturbată circulația a 4 trenuri de călători: RE 9262, R 9483, R 9484, RE 9259, care au staționat în gările adiacente până la remedierea deranjamentului..

„Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat de aceste deranjamente şi îi asigură că intervenţiile desfăşurate la faţa locului au avut și au drept scop redeschiderea circulației în cel mai scurt timp, în condiții de siguranță“ - au mai precizat reprezentanții CFR SA.

Citește și: 

Trafic feroviar adaptat la condiții de iarnă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii