Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:38 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primul modul de parcări biciclete este disponibil pentru o parte din locuitorii Tulcei

ro

22 Feb, 2024 21:27 771 Marime text


Sursa foto: Facebook/ Primăria Tulcea

 
  • Primul modul de parcări biciclete este disponibil pentru locuitorii din zona “Meduzei”, Cartier E3, municipiul Tulcea.
 
Parcările pentru biciclete sunt amenajate sub forma unor containere standard, securizate și pot adăposti 25 de biciclete, potrivit unui anunț al Primăriei Tulcea, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Potrivit sursei menționate,  a intrat în vigoare și Regulamentul pentru închirierea locurilor de parcare pentru biciclete în spații special amenajate.  
 
Astfel, tulcenii care locuiesc în zona Meduzei pot depune on-line sau la sediul DIAP, solicitări pentru închirierea locurilor de parcare. Termenul limită pentru depunerea solicitărilor este 31 martie 2024.
 
Închirierea se va face pentru o perioadă de un an. O persoană poate închiria cel mult 2 locuri, iar numărul maxim de locuri pentru fiecare familie este de 4. Cei care doresc un loc de parcare trebuie să aibă domiciliul în proximitatea parcării de biciclete și să declare pe propria răspundere că dețin bicicletă.
 
Taxa de închiriere este de 60 lei/an, respectiv 5 lei/lună pentru un loc.
 
Dacă numărul cererilor este mai mare decât disponibilitatea locurilor de parcare, se va organiza o procedură de licitație.
 
 Citește și
Vodafone România SA va furniza un sistem de monitorizare video a Portului Jurilovca, județul Tulcea (DOCUMENT)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii