Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:22 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Vergil Chițac „Modernizăm Parcul Tăbăcărie din Constanța. A fost semnat contractul de achiziție servicii“ (GALERIE FOTO)

ro

15 Feb, 2023 10:15 1413 Marime text
Foto: Facebook/Vergil ChițacPrimarul municipiului Constnața, Vergil Chițac a anunțat printr-un mesaj pe pagina sa de facebook că a fost semnat contractul de achiciție servicii pentru modernizarea parcului Tăbăcărie. 

„Parcul Tăbăcărie reprezintă de mulți ani un punct sensibil pe harta Constanței. Mă bucur că, după lungi eforturi, astăzi vă pot da o veste excelentă.
Câteva ore au trecut de când am semnat contractul pentru achiziția serviciilor de arhitectură și amenajarea peisagistică pentru modernizarea celui mai mare parc al Constanței, zona cuprinsă între Bd. Al. Lăpușneanu – Sat Vacanță – Lac Tăbăcărie – City Mall. Este primul pas esențial pe care îl facem în direcția pe care ne-o dorim cu toții.
Această achiziție înseamnă că nu vom face lucrări „după ureche”, „după cum ni se pare nouă” și de către persoane fără pregătirea necesară. Din contră, Parcul Tăbăcărie va beneficia de un concept profesionist de plantare și de amenajare a aleilor și de dotări (mobilier urban, iluminat etc.) dintre cele mai calitative.
Ca orizont de timp, vă pot spune că proiectarea va dura 90 de zile, după care putem demara achiziția serviciilor de execuție.
Astfel, reamenajarea parcului completează firesc proiectul de reabilitare a malurilor lacului Tăbăcărie, aflat în acest moment în evaluare la APM.
O zi cu spor în toate“ - a transmis primarul Vergil Chițac. 


Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii