Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:53 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul municipiului Constanța „Construirea noului CET este una dintre cele mai mari realizări ale acestui mandat“ (VIDEO)

ro

09 Mar, 2024 20:46 862 Marime text
Foto: Facebook/Vergil ChitacPrimarul municipiului Constanța, Vergil Chițac a transmis printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook că noul CET înseamnă beneficii pentru constănțeni. 

„Construirea noului CET este una dintre cele mai mari realizări ale acestui mandat, iar un proiect de o asemenea anvergură merită toată atenția noastră.
Nu numai că noul CET înseamnă beneficii pentru cetățeni, printre care furnizarea de apă caldă 24 din 24, fără opriri pentru revizii, ci este în sine un pas mare pentru orașul nostru. Din 1970, de când a fost pornit CET-ul vechi, Constanța a regresat constant în domeniul termic. La momentul 2020 am găsit un CET depășit tehnic și moral și o instalație de transport și distribuție a apei calde și a căldurii în pragul colapsului. Acum înlocuim instalația de transport și distribuție din oraș și pornim construcția noului CET, ambele proiecte beneficiind de fonduri europene. Aceste proiecte sunt de o importanță majoră și reprezintă soluția pe termen lung pentru cetățenii Constanței“ - a menționat Vergil Chițac.

Edilul a precizat că își dorește ca după acest început să demonstreze deschiderea către schimbare.

„Voi continua să caut soluții pentru a readuce Constanța în ierarhia națională, acolo unde era la momentul Revoluției din 1989, adică al doilea oraș din țară. Aceasta este perspectiva pe care mi-am propus-o și consider că doar printr-o viziune curajoasă, cu o atenție sporită la nevoile cetățenilor, putem aduce Constanța pe drumul cel bun.
Sunt convins că noul CET este doar începutul, un punct de plecare pentru un viitor mai bun pentru cetățeni! Mulțumesc tuturor celor care au contribuit la punerea în practică a acestui proiect și care au crezut în inițiativa noastră! Această reușită m-a ambiționat să cred că, prin perseverență și alături de o echipă dedicată, orice este posibil“ - a precizat primarul Vergil Chițac.



Citește și: 

Primăria Constanța a semnat contractul pentru proiectarea și execuția noului CET (FOTO+VIDEO)

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii