Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:39 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Cristian Radu, alături de localnici, în prag de sărbătoare (galerie foto)

ro

18 Apr, 2014 00:00 1527 Marime text
Ieri, în Joia Mare, primarul Mangaliei, Cristian Radu, însoțit de mai mulți reprezentanți ai Primăriei, a oferit sprijin umanitar localnicilor.
Astfel, în semn de prețuire și respect pentru persoanele din localitate ce au ajuns la respectabilele vârste de 95, respectiv 92 de ani, edilul le-a vizitat pe Floarea Vișan și Elena Alexe, cărora le-a făcut sărbătorile mai frumoase oferindu-le daruri, flori, dar și importante sume de bani.
Următoarea oprire a primarului a fost la casa unei tinere de 28 de ani, imobilizată la pat din cauza unor tumori care i-au afectat măduva spinării, sistemul nervos central, organele respiratorii și pe cele digestive.

Profund impresionat de cazul fetei, care a urmat numeroase tratamente fără rezultat, atât în țară, cât și în străinătate, Cristian Radu i-a oferit acesteia suma de 6.000 de lei, bani necesari îngrijirilor medicale. „Este trist ca, acum, în prag de sărbători, să nu te poți bucura de momentele frumoase specifice Paștelui. Rolul nostru este să fim aproape de oameni și să le acordăm sprijinul, ori de câte ori au nevoie“, a declarat primarul Mangaliei. Acesta va continua să ajute familia tinerei bolnave și declară că va trimite personal toată documentația care atestă boala la o clinică din Germania. „Îmi doresc mult să pot face ceva pentru ea și promit că o voi susține în toate demersurile pentru a se face bine“, a încheiat edilul Cristian Radu.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii