Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:27 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria vrea să actualizeze harta strategică de zgomot pentru municipiul Constanța

ro

07 May, 2022 00:00 1342 Marime text
  • Primăria Constanța a lansat o achiziție publică pentru actualizarea hărții strategice de zgomot pentru municipiu aprobată prin HCL nr. 458/2018
  • Valoarea estimată este de 128.128 fără TVA
  • Atribuirea se va face pe baza criteriului prețul cel mai scăzut iar data limită pentru primire oferte este 10.05.2022
 

 
Primăria Constanța a lansat o achiziție publică pentru actualizarea hărții strategice de zgomot pentru municipiu aprobată prin HCL nr. 458/2018.
Astfel, se va întocmi un model digitizat (harta de baza), în format GIS în vederea generării ulterioare a hărților strategice de zgomot și colectarea datelor specifice pentru completarea hărții de bază, care vor reda situația anului precedent.

Valoarea estimată este de 128.128 fără TVA.

Atribuirea se va face pe baza criteriului prețul cel mai scăzut iar data limită pentru primire oferte este 10.05.2022, ora 23:59.

Orice persoană interesată are posibilitatea de a transmite oferte pe adresa de e-mail: achizitiipublice@primaria-constanta.ro.

Ofertantii pot solicita clarificari anterior depunerii ofertelor, pe adresa de e-mail: achizitiipublice@primaria-constanta.ro .

Reamintim că ultima actualizare s-a realizat în 2018 de  Enviro Consult SRL din Bucureşti.

Menţionăm că aceeaşi societate a dat publicităţii în anii trecuţi clasamentul celor mai zgomotoase oraşe din ţară, unde Constanţa, cel puţin la nivelul anului 2011, ocupa un loc fruntaş negativ.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citeşte şi:
 
Harta de zgomot a municipiului Constanţa Străzi şi bulevarde unde nivelul de zgomot depăşeşte limita admisă atât ziua, cât şi noaptea. Care sunt acestea? (document)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii