Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:47 19 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria vrea să acceseze fonduri europene pentru revitalizarea zonei Casei de Cultură din Constanța

ro

15 Oct, 2018 00:00 2062 Marime text
Primăria Municipiului Constanța, prin Direcția Dezvoltare și Fonduri Europene, Serviciul Pregătire și Implementare Proiecte POR, consultă piața cu privire la achiziția serviciului de elaborare documentație tehnico-economică aferentă obiectivului de investiții „Îmbunătățirea mediului urban în zona Coiciu - Casa de Cultură” (SF, avize, altele: studiu topografic, studiu geotehnic, studiu peisagistic, plan de reutilizare).
 
Serviciul constă în: elaborare studii de specialitate: studiu topografic, studiu geotehnic, studiu peisagistic și plan de reutilizare; elaborare studiu de fezabilitate și documentații pentru obținerea avizelor/acordurilor solicitate.
 
Terenul pe care urmează a se realiza investiția este situat în cartierul Coiciu, zona Casa de Cultură, și în prezent este o platformă betonată aflată în stare de degradare. Prin realizarea lucrărilor de reconversie, se va obține refuncționalizarea unei suprafețe de cca 18.000 mp (inclusiv căi de acces către spațiul verde) și transformarea acesteia în parc/grădină publică.
 
Pentru revitalizarea zonei urbane, vor fi realizate următoarele tipuri de activități: realizare alei pietonale, piste pentru bicicliști, creare trotuare; amenajare spații verzi (defrișarea vegetației existente; modelarea terenului; plantarea cu plante perene/gazonarea suprafețelor, inclusiv plantare arbori și arbuști); crearea de facilități pentru recreere pe terenurile amenajate (zone speciale amenajate pentru sport, locuri de joacă pentru copii etc.); achiziționarea și montarea elementelor constructive de tipul alei, foișoare, pergole, grilaje, grupuri sanitare, spații pentru întreținere/vestiare, scene; instalare Wi-Fi în spațiile publice; instalare sisteme de supraveghere video a spațiilor amenajate prin proiect; dotare mobilier urban (bănci, coșuri de gunoi, toalete ecologice, suport parcare biciclete etc); modernizarea
străzilor urbane care conduc în mod direct la terenul supus intervenției; înlocuirea și/sau racordarea la utilități publice a terenului obiect al investiției; realizare sistem de irigații/sistem de iluminat pentru spațiile amenajate prin proiect.
 
Aspecte supuse consultării: ofertă de preț în vederea determinării valorii estimate a
serviciului de elaborare documentație tehnico-economică (SF, avize, altele: studiu topografic,
studiu geotehnic, studiu peisagistic, plan de reutilizare), inclusiv detaliere a prețului estimat pe fiecare componentă în parte. Valorile vor fi prezentate fără TVA, acesta fiind evidențiat distinct. Data-limită de transmitere a propunerilor: 17.10.2018. Orice persoană/organizație interesată are posibilitatea de a transmite ofertă de preț în vederea determinării valorii estimate a serviciului, la adresa de e-mail: programe@primaria-constanta.ro.
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii