Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:13 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Municipiului Constanța participă la Târgul de Turism al României 2020

ro

11 Feb, 2020 13:36 1894 Marime text

Timp de 4 zile, în perioada 20-23 februarie 2020, Primăria Municipiului Constanța prezintă la București o experiență turistică integrată în care istoria, cultura, diversitatea gastronomică și savoarea locală completează viziunea provocatoare a generației Z, pentru a oferi tuturor celor care ne vizitează o experiență unică.
“De la noi răsare soarele! Acesta este mesajul cu care îi vom întâmpina pe toți cei care ne vor trece pragul în Pavilionul B2, stand 334-340, alături de concursuri ce vor avea ca premii bilete de avion, acces gratuit în cel mai nou parc acvatic din stațiune, sejururi, abonamente la cel mai mare festival de la Marea Neagră sau genți de voiaj”, susțin reprezentanții Primăriei Constanța.
Partenerii Primăriei la acest eveniment sunt Organizația Patronală Mamaia-Constanța, Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, Consiliul Județean Constanța, Fanfara Forțelor Navale Române, Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, CT BUS, echipa Constanța-Capitala Tineretului din România 2020-2021 și mai multe cluburi din stațiunea Mamaia.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii