Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:19 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Mangalia învinsă la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor de Top Management ING SRL

ro

24 Oct, 2020 00:00 3135 Marime text
  • Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a adoptat decizia nr. 1923 / C2 / 2089 la contestația formulată de SC Top Management ING SRL, împotriva rezultatului procedurii nr. 51410/16.09.2020, emisă de către primăria municipiului Mangalia
  • Este vorba despre procedura simplificată, organizată în vederea atribuirii contractului de achiziție publică având ca obiect „Servicii de consultanță în domeniul managementului de proiect și Servicii de consultanță în domeniul achizițiilor în cadrul proiectului Extindere și dotare ambulatoriu, Spital Municipal Mangalia”
  • Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a admis contestația formulată de SC Top Management ING SRL, în contradictoriu cu primăria municipiului Mangalia, în calitate de autoritate contractantă
  • Împotriva ei se poate formula plângere, în termen de 10 zile


Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor, cu modificările și completările ulterioare, a adoptat decizia nr. 1923 / C2 / 2089 la contestația formulată de SC Top Management ING SRL, reprezentată prin Banu Bogdan Daniel, administrator, împotriva rezultatului procedurii nr. 51410/16.09.2020, emisă de către primăria municipiului Mangalia.

În acest caz este vorba despre procedura simplificată, organizată în vederea atribuirii contractului de achiziție publică având ca obiect „Servicii de consultanță în domeniul managementului de proiect și Servicii de consultanță în domeniul achizițiilor în cadrul proiectului Extindere și dotare ambulatoriu, Spital Municipal Mangalia”.

SC Top Management ING SRL a solicitat admiterea contestației, anularea raportului procedurii de atribuire nr. 51401 din 16.09.2020 în secțiunile care privesc admisibilitatea ofertelor depuse de către SC Radexpert Consulting & Management SRL și SC Essor Innovation SRL, precum anularea deciziei autorității contractante prin care oferta depusă de SC Radexpert Consulting & Management SRL a fost declarată admisibilă și câștigătoare, dar și anularea deciziei autorității contractante prin care oferta depusă de SC Essor Innovation SRL, a fost declarată admisibilă, precum și obligarea autorității contractante 1 la reluarea procedurii de atribuire de la etapa verificării admisibilității ofertelor depuse de cele două societăți comerciale.

Prin cererea de intervenție în interes propriu nr. 70/30.09.2020, înregistrată la Consiliu cu nr. 42370/30.09.2020, SC Radexpert Consulting & Management SRL cu sediul în București, solicită respingerea contestației formulate de SC Top Management ING SRL, menținerea deciziei autorității contractante cu privire la rezultatul evaluării ofertelor.

Prin cererea de intervenție voluntară înregistrată la Consiliu cu nr. 42962/05.10.2020, de SC Essor Innovation SRL, cu sediul în București, reprezentată legal de Cristian Brăiloiu, administrator, solicită respingerea în parte a contestației formulată de SC Top Management ING SRL.

Urmare a analizării contestației și cererilor de intervenție depuse, Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a admis contestația formulată de SC Top Management ING SRL, în contradictoriu cu primăria municipiului Mangalia, în calitate de autoritate contractantă și anulează raportul procedurii nr. 51401/16.09.2020, în partea ce privește evaluarea ofertelor depuse de către SC Radexpert Consulting & Management SRL și SC Essor Innovation SRL și adresele de comunicare a rezultatului procedurii.

CNSC obligă autoritatea contractantă la reevaluarea ofertelor în discuție și la emiterea unui nou raport al procedurii, cu respectarea documentației de atribuire, a celor consemnate mai sus și a legislației privind achizițiile publice, în termen de zece zile de la data primirii prezentei decizii.

Împotriva ei se poate formula plângere, în termen de 10 zile, în temeiul art. 29 din Legea nr. 101/2016.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii