Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:55 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Grădina, județul Constanța, organizează licitație pentru furnizarea de mobilier școlar (DOCUMENT)

ro

24 Feb, 2024 17:34 1088 Marime text
Primăria Grădina din județul Constanța a lansat un anunț de participare la licitație privind  dotarea cu mobilier a unității de învățământ preuniversitar la nivelul comunei Grădina, județ Constanța - Școala Gimnazială nr. 1 din comună.  

Valoarea estimată este de 334.485.2 lei.   
 
Descriere succintă

Comuna a depus spre finanţare, proiectul „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unității de învățământ preuniversitar la nivelul comunei Grădina, județ Constanța - Școala Gimnazială nr. 1 din comuna Grădina”, prin Planul Naţional pentru Redresare şi Rezidenţă - Componenta C 15: Educaţie, Investiţia 9. Asigurarea echipamentelor şi a resurselor tehnologice digitale pentru unităţile de învăţământ, Investiţia 11. Asigurarea dotărilor sălilor de clasă şi a laboratoarelor/atelierelor şcolare din sistemul preuniversitar.

Obiectivul principal al întregului proiect este de a îmbunătăţi calitatea procesului de învăţământ în unităţile de învăţământ preuniversitar şi conexe din localitatea noastră, prin dotarea acestora cu mobilier modem, materiale didactice şi echipamente digitale. Numărul de zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor: 10 zile. 

Autoritatea contractantă va răspunde solicitărilor de clarificări in a-4-a zi înainte de data limită de depunere a ofertelor 


Descrierea achiziției publice

Este vorba despre masă grădiniță reglabilă pe înălțime (pentru 4 copii) - 10 buc scaun grădiniță - 40 buc catedră / masa educatorului și scaun (pentru grădiniță) - 2 buc dulap pentru jucării / materiale specifice centrelor de activitate (grădiniță) - 2 buc bibliotecă de înălțime joasă cu rafturi deschise, de preferat oblice (grădiniță) - 2 buc cuier (grădiniță) - 2 buc catedră / masa profesorului și scaun (școală) - 9 buc pupitre individuale cu scaune, pentru elevi, modulare și reglabile pe înălțime - 180 buc masă de laborator chimie pentru 12 elevi, cu 12 scaune - 2 buc masă de laborator și scaun pentru profesor, cu suprafață de lucru protejată (chimie) - 1 buc nișă pentru uz didactic - 1 buc masă cu sertare pentru echipamente it/audio-video - 1 buc dulap metalic, securizat, pentru substanțe - 1 buc dulap pentru instrumente, materiale, aparatură - 5 buc. 

Criteriul de atribuire este cel mai bun raport calitate – preț.  

Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 08.03.2024, ora 15:00. 



În secțiunea Documente a materialului puteți consulta anunțul integral.  


    
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii