Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:22 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanţa vrea să-şi actualizeze pagina web. Câţi bani alocă pentru acest contract?

ro

02 Oct, 2018 00:00 1831 Marime text
Primăria Constanţa achiziţionează prin cumpărare directă serviciul de întreținere și actualizare a paginii web a instituţiei. Contractul vizează întreținerea și actualizarea paginii web a Primăriei municipiului Constanța www.primaria-
constanta.ro, denumită în continuare PWPMC (împreună cu toate subsite-urile aferente: http://primaria-constanta.ro/spas, http://primaria-constanta.ro/politia-locala/acasa, http://primaria
-constanta.ro/spclep/acasa etc.), sub formă de abonament lunar, pentru o perioadă de 12 luni de la data intrării în vigoare a contractului.
 
Valoarea totală estimată fără TVA: 21.600 lei/an fără TVA. Contractul se va desfășura pe o perioadă de 12 luni, în baza unui abonament lunar. Atribuirea achiziției se va face pe baza criteriului „prețul cel mai scăzut” și care respectă cerințele impuse în caietul de sarcini.
 
Ofertele trebuie transmise în original, prin poștă, la adresa Primăria municipiului Constanța, bd. Tomis nr. 51, în atenţia Serviciului Tehnologia Informației și Echipamente Informatice.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii