Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:09 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța se poate apuca de modernizarea capătului de linie din zona Cireșica

ro

30 Jan, 2024 16:23 664 Marime text
Primăria Constanţa a eliberat o autorizație de construire ce vizează modernizarea capătului de linie de pe strada Cișmelei, zona Cireșica.
 
Prin AC 74 din data de 29 ianuarie 2024, beneficiar este Popovici Adina, inspector - Serviciul Dotări Urbane, iar conform acesteia se dorește modernizarea rețelei de transport public prin construire, modificare, reabilitare stații de transport în comun la capăt de linie strada Cișmelei, zona Cireșica.
 
În iulie 2023, Primăria Constanța a semnat un contract pentru elaborarea proiectelor pentru autorizația de construire, a celui tehnic, a detaliilor de execuție, a caietului de sarcini și a documentațiilor pentru obținerea avizelor, dar și pentru acordarea de asistență pe perioada lucrărilor pentru „Modernizare rețea de transport public, prin construire / modificare / reabilitare stații de transport în comun, la capete de linii“.
 
Contractul este valabil 18 luni de la data semnării. Iar valoarea este de 188.000 de lei, fără TVA. În contract este vorba despre următoarele amplasamente:
 1. Poarta 1 – strada Termenele Romane, în zona actualei stații de capăt de linie, care deservește autobuzele companiei CT BUS S.A.
2. Cireșica – pe amplasamentul actualei stații de capăt de linie, în zona delimitată de străzile Cișmelei și Căpitan Dobrilă Eugeniu.
3. Pescărie – pe Bulevardul Mamaia, în proximitatea sensului giratoriu cu ieșire pe Aleea Studenților – în zona delimitată de Bulevardul Mamaia și stația de epurare Constanța Nord, administrată de RAJA S.A.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citeşte şi

Are mandat pânâ în aprilie 2024. Ce indemnizație încasează noul director general provizioriu al CT BUS Constanța?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii