Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:41 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța azi Atenție, șoferi! Funcționarea semafoarelor este întreruptă în intersecția de la Far

ro

25 Sep, 2023 08:29 817 Marime text
Sursă foto: Primăria Constanța
  • De astăzi, 25 septembrie 2023, până pe data de 29 septembrie, sistemul de semaforizare din intersecția bulevardului 1 Mai cu strada Caraiman este oprit total.
 
De astăzi, 25 septembrie 2023, până pe data de 29 septembrie, sistemul de semaforizare din intersecția bulevardului 1 Mai cu strada Caraiman este oprit total. Geometria intersecției este reconfigurată, se montează stâlpi de semaforizare suplimentari și corpuri de semaforizare complet echipate cu lămpi led, transmite un comunicat din partea Primăriei Constanța.
 
Până la repunerea în funcțiune a noului sistem de semaforizare, traficul rutier va fi dirijat de polițiști rutieri.
 
Aceasta măsură este necesară deoarece, conform proiectului de mobilitate urbană, care prevede modernizarea bulevardului 1 Mai și Șoseaua Mangaliei.
 

„Vă cerem scuze pentru disconfortul creat și rugăm participanții la trafic, dacă au posibilitatea, să evite pentru câteva zile traficul prin această intersecție folosind rute alternative.
 
În contextul noilor reglementări, rugăm conducătorii auto să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră”, a încheiat sursa citată.

 

Citește și:
Date din proiect. Modificări la Hotelul Oxford din Constanța. Ce dorește să facă firma Stop SRL? (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii