Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:17 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța pregătește achiziția de toalete modulare, racordabile la rețelele de utilități

ro

25 Feb, 2021 00:00 1217 Marime text
  • Primăria Constanța consultă piața pentru achiziția de toalete modulare
  • Potrivit caietului de sarcini, structura toaletelor va fi una metalică,modulară iar structura va fi protejată pentru a rezista la intemperii şi antigrafitti
  • Orice operator economic interesat are posibilitatea de a transmite propuneri până la 05.03.2021


Primăria Constanța consultă piața pentru achiziția de toalete modulare racordabile, amplasarea și conectarea la rețelele de utilități - apă curentă, canalizare și energie electrică.
Potrivit caietului de sarcini, structura toaletelor va fi una metalică, modulară iar structura metalică şi pereţii din panouri tip sandwich cu faţa plană, vor fi protejate corespunzător cu vopsea specială pentru a rezista la intemperii şi antigrafitti.

În anumite zone pentru a se adapta pe tipologia zonei, la exterior unele toalete vor fi placate cu lemn. Toaleta va fi racordată la reţeua de apă şi canalizare a oraşului cu conducte de PP şi PVC, va include şi un robinet de golire a instalaţiei în căminul în care se face branşarea;

Pentru acces, toaleta va fi prevăzută cu uşă metalică cu sistem de închidere automatizat, prevăzută cu panou de taxare ce va debloca uşa în momentul achitării taxei. Pentru evitarea vandalizării toaleta va fi dotată cu sistem antifurt Propunerea financiară se va exprima în lei fără TVA şi va cuprinde: valoarea estimată a platformei pe care se amplasează toaleta; valoarea estimată a racordurilor la utilități; valoarea estimată a toaletei; obținere avize și acorduri, certificat de urbanism, autorizația de construire și alte cheltuieli considerate necesare în vederea determinării valorii estimate.

Orice operator economic interesat are posibilitatea de a transmite propuneri privind condițiile tehnice, oferte de preț, etc., în vederea elaborării caietului de sarcini și a estimării valorice.
Ofertele pot fi depuse prin e-mail: secretariat.dgsp@primaria-constanta.ro, servicii.publice@primaria-constanta.ro, prin poștă pe adresa Direcției Gestionare Servicii Publice din str. Ștefan Mihăileanu nr. 10, Constanța sau prin fax la nr. 0241488168.
Data limită transmitere propuneri este 05.03.2021.



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii