Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:22 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța organizează o licitație pentru echipamente de protecție împotrivă SARS-CoV-2 pentru școli, grădinițe și licee. Valoarea estimată este de peste 6 milioane lei

ro

26 Jan, 2022 00:00 1631 Marime text
  • Municipalitatea cumpără prin licitație dispozitive medicale pentru 92 unități de învățământ preuniversitar din municipiul Constanța
  • Licitația se va derula pe patru loturi, astfel: Lot 1- Măști de unică folosință copii și Măști de unică folosință adulți, Lot 2- Dezinfectanți (pentru suprafețe și pentru covoraș, Lot 3- Covoraș dezinfectant și Lot 4- Mănuşi menajere
  • Valoarea totală estimată este de 6.208.806.44  lei
 
 
Municipalitatea cumpără prin licitație dispozitive medicale pentru 92 unități de învățământ preuniversitar din municipiul Constanța.

Licitația se va derula pe patru loturi, astfel: Lot 1- Măști de unică folosință copii și Măști de unică folosință adulți, Lot 2- Dezinfectanți (pentru suprafețe și pentru covoraș, Lot 3- Covoraș dezinfectant și Lot 4- Mănuşi menajere.

Valoarea totală estimată este de 6.208.806.44  lei.
 
Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante sunt: Vergil Chitac, primar al municipiului Constanța; Rusu Ionuț, viceprimar al municipiului Constanța; Cocargeanu Florin – Daniel, viceprimar al municipiului Constanța; Ovanesian Nadina Felicia, administrator public; Călin Viorela Mirabela, secretar municipiu-Consiliul local Constanța; Georgeta Gheorghe, director executiv adjunct Direcția financiară; Oana Dobre, șef serviciu Financiar buget; Lenuța Petcu, șef serviciu contabilitate; Andreea Drăgan, director executiv adjunct Direcția logistică; Nilghiun Manea, șef serviciu achiziții publice și Ilie Daniela, inspector Direcția financiară.

Pentru lot 1, 2, 3 și 4, pperatorii economici ce depun oferta trebuie să dovedească o formă de înregistrare în condițiile legii din țara de rezidență, din care să reiasă că operatorul economic este legal constituit, că nu se află în niciuna din situațiile de anulare a constituirii precum și faptul că are capacitatea profesională de a realiza activitățile care fac obiectul contractului.

Cerința se aplică inclusiv pentru asociați și/sau subcontractanți și/sau terți sustinători care completează informațiile aferente situației lor la nivelul unui DUAE distinct.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 02.03.2022, ora 15:00 în SEAP.

Precizări:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Se pregătește redeschiderea școlilor? Inspectoratul Școlar Constanța cumpără măști de protecție necesare desfașurării activității didactice

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii