Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:00 05 12 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanţa organizează achiziţie directă pentru tăierea sau toaletarea arborilor în caz de forţă majoră

ro

17 Dec, 2018 00:00 370 Marime text
Primăria Constanţa organizează achiziţie directă pentru serviciul „tăiere/toaletare arbori în caz de forţă majoră din municipiul Constanţa”. Durata contractului de prestare servicii este de două luni de la data semnării şi înregistrării. Serviciul cuprinde operaţiunile de tăiere, toaletare arbori în caz de forţă majoră în municipiul Constanţa, pe care prestatorul se obligă să le execute lunar pe baza ordinelor de lucru ca urmare a sesizărilor de la Dispecerat, IGSU, a notelor telefonice, respectiv a notelor de constatare emise de beneficiar. Serviciul cuprinde lucrări de tăiere şi toaletare arbori în caz de forţă majoră în municipiul Constanţa.
 
Se consideră caz de forţă majoră: arborii înclinaţi indiferent de starea de vegetaţie; arborii uscaţi care prezintă risc iminent de prăbuşire; arborii cu trunchiul rupt total sau parţial; arborii dezrădăcinaţi care prezintă risc iminent de prăbuşire; arborii ale căror ramuri prezintă un risc de desprindere de arbore şi pun în pericol traficul auto şi/sau pietonal; arborii ale căror ramuri afectează reţelele tehnico-edilitare sau îngreunează vizibilitatea în trafic a indicatoarelor rutiere, a semafoarelor.
 
Valoarea estimată fără TVA este de 135.001,83 lei fără TVA. Propunerile vor fi transmise la  sediul din strada Ștefan Mihăileanu nr.10, Serviciul Gestionare Spaţii Verzi. Termenul-limită pentru primirea ofertelor este 18.12.2018, ora 16.00.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii