Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:12 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța Lucrări de modernizare a infrastructurii rutiere în cartierul Km 5. Lista străzilor ce vor fi reabilitate

ro

21 Aug, 2023 09:37 1105 Marime text
Sursă foto: Primăria Constanța
  • Echipele Confort Urban intervin astăzi, 21 august 2023, cu utilaje de asfaltare a carosabilului pe strada Theodor D. Speranția, tronsonul delimitat de strada Mugurului și strada Micșunelelor și pe strada Mugurului, tronsonul cuprins între strada Micșunelelor și blocul 22, scara A.
 
Echipele Confort Urban intervin astăzi, 21 august 2023, cu utilaje de asfaltare a carosabilului pe strada Theodor D. Speranția, tronsonul delimitat de strada Mugurului și strada Micșunelelor și pe strada Mugurului, tronsonul cuprins între strada Micșunelelor și blocul 22, scara A, transmite un comunicat din partea Primăriei Constanța.
 
Pentru buna desfășurare a lucrărilor, circulația autovehiculelor este restricționată total, până la ora 16:00. Aceleași restricții de circulație se vor institui și mâine, în intervalul orar 8:00 - 16:00, pe strada Mugurului, tronsonul cuprins între strada Micșunelelor și blocul 22, și pe strada Sălciilor, între strada Micșunelelor și calea ferată, unde sa va turna un nou strat de uzură.
 

„Rugăm proprietarii autoturismelor ce sunt parcate pe aliniamentul stradal să elibereze perimetrul unde se realizează lucrări, pentru a permite accesul utilajelor.
 
După finalizarea lucrărilor de asfaltare și aplicarea marcajelor rutiere, alte străzi din cartierele orașului vor intra în reabilitare.
 
Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se execută lucrări”, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Primăria Cumpăna organizează un eveniment caritabil. Cine va urca pe scenă?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii