Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:44 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța cumpără servicii de mentenanță la sistemul de înștiințare, avertizare și alarmare a populației (DOCUMENTE)

ro

01 Dec, 2022 00:00 1373 Marime text
  • Valoarea estimată este de 253.334,80 lei, fără TVA
  • Este vorba de 39 de sirene electrice, 15 sirene electronice și un dispecerat de alarmare
  • Menținerea în stare de operativitate a sistemului de înștiințare - alarmare este una dintre responsabilitățile administrației publice locale
 
 
Primăria Constanța achiziționează servicii de mentenanță pentru sirenele electrice și electronice din municipiu. Valoarea estimată este de 253.334,80 lei, fără TVA.

Este vorba de 39 de sirene electrice, 15 sirene electronice și un dispecerat de alarmare, potrivit Caietului de sarcini, vezi secțiunea „documente".
Data limită primire oferte este 05.12.2022 ora 23:59 în SEAP.

Orice persoană interesată are posibilitatea de a transmite oferta cu respectarea specificațiilor din prezentul anunț și din caietul de sarcini atasat pe adresa de e-mail: alina.jercea@primaria-constanta.ro.

Aceste servicii de mentenanță tehnică asigură funcționarea optimă a echipamentelor – centrală electronică de alarmare, echipamente PC, software, stații radio, cabluri și antene radio etc.

Menținerea în stare de operativitate a sistemului de înștiințare - alarmare este una dintre responsabilitățile administrației publice locale.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Atenție, constănțeni! Se vor verifica sirenele de alarmare publică din Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii