Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:35 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanţa cumpără elemente de protecţie pentru blocarea accesului autovehiculelor în zonele de adunări publice. Detalii tehnice

ro

03 Oct, 2017 00:00 2606 Marime text
Municipalitatea organizează consultare publică în vederea achiziţionării de produse şi servicii de montare şi demontare de elemente destinate pentru securizarea zonelor de adunări publice (mobilier urban, parapete rutiere, bariere de protecţie şi structuri din beton armat).
 
Obiectul consultării îl constituie achiziţia, montarea şi demontarea de elemente de protecţie capabile să blocheze un potenţial acces în forţă al autovehiculelor în zonele de adunări publice pe timpul desfăşurării evenimentelor cu public numeros. Elementele de protecţie solicitate pot să fie sub forma de mobilier urban de tipul băncilor, ghivecelor, jardinierelor, blocurilor de beton etc.
 
Caracteristici: material - beton armat, granit etc., să nu fie ancorate de stratul suport; să fie prevăzute cu sisteme de mutare facilă (urechi de prindere, locaşuri pentru braţele autostivuitorului etc.), în vederea eliberării accesului după terminarea evenimentului; să oprească înaintarea unui autovehicul de dimensiuni mari; elementele sunt necesare pentru închiderea a 100 ml. Aspecte supuse consultării: se solicită furnizorilor opinia cu privire la elementele de protecţie care corespund cerinţelor, valoarea fără TVA pe bucată, cu toate costurile aferente. Termenul-limită de transmitere a propunerilor: 13.10.2017, iar cel al consultării: 15.10.2017.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii