Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:55 03 03 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța continuă acțiunile de dezinfecție în parcurile din oraș

ro

22 May, 2020 13:30 1333 Marime text
  • Primăria Municipiului Constanța continuă acțiunile de dezinfecție în parcurile din oraș.

În fiecare zi se acționează pentru dezinfecția străzilor, a trotuarelor și a parcurilor din municipiu. Astăzi, echipele implicate în aceste acțiuni ajung în zona centrală. Mai exact, în parcul din fața Teatrului Oleg Danovski, parcul de la Muzeul de Artă, parcul Arheologic, esplanada și strada Mircea cel Bătrân, Faleza Cazino, Piața Ovidiu, scuarul de la Tribunal, Portul Tomis, bulevardul 1 Mai, strada Traian, bulevardul Regina Elisabeta, strada Termele Romane, strada Mihai Eminescu și strada Remus Opreanu.

Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, a dispus aceste măsuri privind gestionarea bolilor înalt contagioase încă din luna martie.

Pentru dezinfecție se folosește un detergent profesional care are proprietăți de spalare și degresare puternică a străzilor fără a afecta mediul înconjurător. Produsul este ecologic, având o biodegradabilitate primară de peste 90%.

Și în această perioadă, când trebuie să fim în continuare atenți, trebuie să dăm dovadă de responsabilitate și să respectăm normele de igienă!

Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii