Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:09 24 06 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanţa caută diriginte de şantier pentru reabilitarea Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru”

ro

19 Oct, 2016 00:00 1295 Marime text
Municipiul Constanţa anunţă organizarea unei licitaţii pentru atribuirea contractului „Achiziţia serviciului de dirigenţie de şantier pentru urmărirea şi verificarea execuţiei lucrărilor aferente obiectivului de investiţii «Reabilitarea, modernizarea şi dotarea Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru”»“. Valoarea estimată fără TVA a contractului este de 52.416 lei.
 
Societăţile interesate de acest contract pot depune ofertele de participare până pe 20 octombrie. Prestatorul pentru asigurarea serviciului de specialitate ce face obiectul Caietului de sarcini privind serviciul de dirigenţie va avea o echipă de specialişti autorizaţi cu drept să desfăşoare activitatea de dirigenţie de şantier în domeniul autorizat, respectiv: lucrări de instalaţii (electrice, sanitare, termice, lucrări de reţele gaze naturale, lucrări de construcţii civile, edilitare şi de gospodărie comunală.
 
Atribuirea contractului de achiziţie se va face pe baza criteriului „preţul cel mai scăzut”, cerinţele impuse prin caietul de sarcini şi prezentul anunţ de participare fiind considerate cerinţe minimale şi obligatorii pe care trebuie să le îndeplinească oferta. Caietul de sarcini nr. 136503/29.09.2016 poate fi obţinut de la sediul Primăriei municipiului Constanţa, Serviciul Tehnic - Investiţii.

Citeşte şi
 
Bani în plus pentru reabilitarea, modernizarea şi dotarea Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“ (document)
 
Elevii Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“ vor juca tenis de masă într-o sală modernizată (document)

Ti-a placut articolul?

Comentarii