Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:29 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bani în plus pentru reabilitarea, modernizarea şi dotarea Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“ (document)

ro

22 Feb, 2016 00:00 3231 Marime text

 
Unul dintre proiectele care vor fi dezbătute la şedinţa Consiliului Local Municipal din 23 februarie urmăreşte modificarea articolului 1 din HCL nr.80/2015 privind aprobarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţii şi a principalilor indicatori tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii „Reabilitarea, modernizarea şi dotarea Liceului cu Program Sportiv «Nicolae Rotaru»“, în sensul modificării anexei privind devizul general.
 
„Având în vedere finanţarea obiectivului de investiţii «Reabilitarea, modernizarea şi dotarea Liceului cu Program Sportiv Nicolae Rotaru», pentru care s-a încheiat contractul de finanţare cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, ţinând cont de dispoziţiile OUG nr. 28/2013 pentru aprobarea Programului naţional de dezvoltare locală, Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice a solicitat actualizarea Devizului general“, se arată în referatul proiectului de hotărâre. 
 
Astfel, aleşii locali urmează să aprobe modificarea articolului 1 din HCL nr. 80/2015, în sensul modificării anexei privind devizul general prin actualizarea acestuia cu TVA de 20%. Valoarea totală a investiţiei va fi de 9.768.771,93 de lei, cu TVA, din care C+M - 6.372.992,94 de lei cu TVA.
 
În secţiunea „Documente“ este disponibil proiectul de hotărâre la care facem referire.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii