Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:48 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța Atenție, șoferi! Restricții de trafic în stațiunea Mamaia

ro

20 Sep, 2023 14:19 922 Marime text
Sursă foto: Primăria Constanța
  • H3RO Mamaia, cea mai mare competiție de triatlon din estul Europei, revine pe 23 și 24 septembrie în stațiunea Mamaia.
 
H3RO Mamaia, cea mai mare competiție de triatlon din estul Europei, revine pe 23 și 24 septembrie în stațiunea Mamaia, transmite un comunicat din partea Primăriei Constanța.
 
Pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții normale si fără incidente, sâmbătă, 23 septembrie 2023, între orele 7:00 - 17:00, vor fi instituite restricții de trafic pe bulevardul Mamaia, pe cele 3 benzi dinspre lacul Siutghiol, pe sensul de mers Năvodari - Constanța, între Hotel Voila Holiday Mamaia si Hotel On Plonge Junior. Cele două sensuri de trafic vor fi separate cu garduri de protecție montate de organizatori.
 

„Recomandăm constănțenilor să folosească mijloacele de transport în comun, mijloacele de transport alternative (biciclete, role, etc.) sau să aleagă deplasarea pietonală.
 
Proiectul este finanțat de Primăria Municipiului Constanța și organizat de Federația Română de Triatlon”, a încheiat sursa citată.

 
Citește și:
Primăria Constanța sancționează „arta stradală”. Amenzi pentru vandalism
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii