Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:23 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanţa achiziţionează copertină pentru scena din Piaţeta Perla din staţiunea Mamaia

ro

10 May, 2018 00:00 1975 Marime text
Municipalitatea achiziţionează copertină (prelată) pentru scena de spectacole amplasată în Piaţeta Perla din staţiunea Mamaia. Valoarea estimată a achiziţiei este de 13.000 de lei fără TVA. Caracteristici tehnice: dimensiunile copertinei (prelată) - 221 mp (inclusiv franjuri de 0,3m); confecţionată din poliplan, de culoare crem fildeş, cu o greutate de 80g/mp; rezistentă la intemperii şi diferenţe de temperatură; impermeabilă; tratată împotriva radiaţiilor UV şi rezistenţă mare la tracţiune/rupere, care va acoperi întreaga suprafaţă a structurii metalice - inclusiv lateralele; demontabilă.

Prinderea copertinei (prelată) pe cadrul metalic se va efectua ascuns cu cleme/capse, respectiv corzi de tensionare. Pentru operaţiunile de montare, demontare, furnizorul va asigura o echipă mobilă, dotată cu mijloc de transport pentru deplasarea muncitorilor şi a materialelor în teren.
 
Oferta financiară va fi prezentată în preţuri unitare pentru fiecare operaţiune în parte şi la valoarea totală, inclusiv taxa pe valoare adăugată, care va fi evidenţiată distinct, conform structurii: confecţionare; montare şi demontare. Ofertele pot fi depuse până la data de 11.05.2018, ora 16.00, la sediul Primăriei Municipiului Constanţa - Direcţia Gestionare Servicii Publice din str. Ştefan Mihăileanu nr. 10.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii