Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:23 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patronul Hotelului by Tony din Mamaia a primit undă verde de la Mediu pentru supraetajare

ro

18 Jun, 2023 15:39 1511 Marime text


Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a luat decizia cu privire la încadrarea proiectului dezvoltat de omul de afaceri Messerschmidt Sofrone, în municipiul Constanța.

Mediul a decis că nu trebuie să se efectueze impactul asupra mediului pentru proiectul „SUPRAETAJARE CU UN NIVEL IMOBIL EXISTENT P+2E ALIMENTATIE PUBLICA SI CAZARE, AMPLASARE COPERTINA SI ASCENSOR DE LA ETAJUL 1, ORGANIZARE DE SANTIER- HOTEL BY TONY CONFORM pud APROBAT CU hcl NR. 207/30.05.2022”, amplasat in judeţul Constanţa, mun. Constanta, statiunea Mamaia- zona C, subzone 1.



Amintim că în anul 2021, municipalitatea a lansat în consultare anunțul asupra propunerilor preliminare pentru Planul Urbanistic de Detaliu pentru supraetajare cu un nivel al imobilului existent P+2E, situat în stațiunea Mamaia, zona C, subzona I, hotel By Tony.

Beneficiarul PUD-ului este Sofrone Messerschmidt iar elaboratorul Planului Urbanstic – architect Alinta Isacov – birou individual de arhitectură, vezi secțiunea „documente”.

Publicul era invitat să transmită observații asupra documentelor disponibile online pe site-ul primăriei Constanța către Serviciul Planificare Urbană și Mediu, în perioada 23.12.2021- 07.01.2022.
 
Facem mențiunea că PUD - supraetajare cu un nivel imobil P+2E - Hotel By Tony, Stațiunea Mamaia, zona C, investitor Messerschmidt Sofrone - etapa demarare consultare publică s-a aflat și pe ordinea de zi a Comisiei tehnice de amenajarea teritoriului și urbanism din 19.11.2021.


 PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Patronul hotelului by Tony vrea să-și supraetajeze imobilul din stațiunea Mamaia (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii