Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:38 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hunedoara Un copil a căzut în gol de la etajul patru al unui bloc. Părinții se aflau în apartament

ro

26 May, 2022 15:16 1150 Marime text
SAJ sursa foto cu rol ilustrativ: ISU Giurgiu
  • Un copil, în vârstă de un an și trei luni, a căzut de la etajul patru al unui bloc din municipiul Petroșani.

Din primele informații, căderea copilul a fost atenuată de o copertină, iar micuțul prezintă semne vitale, potrivit reprezentanților ISU Hunedoara. Părinții micuțului se aflau în locuința în momentul în care băiatul ar fi urcat pe un scaun și a căzut de la fereastra locuinței, în gol.

La locul indicat s-au deplasat de urgență un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului Petroșani și o ambulanță a SAJ, cu medic.

Din primele informații, căderea copilul a fost atenuată de o copertină.

La sosirea echipajelor de intervenție minorul prezenta semne vitale, fiind transportat la UPU Petroșani, de către echipajul SAJ”, a declarat sg. maj. Roxana Mateuț, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara. 

Potrivit oamenilor legii, părinții micuțului se aflau în locuință în momentul în care micuțul ar fi urcat pe un taburet, s-a dezechilibrat și a căzut în gol de la etajul patru al blocului de locuințe.

„Un băiețel de un an si 3 luni a căzut de la etajul patru. Copilul se afla sub supravegherea părinților și a căzut de la etajul 4 al unui bloc de locuințe, într-un moment de neatenție (se pare ca a urcat pe un taburet, fereastra fiind deschisă).

La sosirea echipajului medical, micuțul avea semne vitale, fiind transportat la UPU Petroșani. Polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii circumstanțelor în care s-a produs incidentul, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a precizat comisar șef Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. 


Sursa Servuspress.ro
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii