Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:40 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria comunei Corbu, județul Constanța concesionează un teren intravilan

ro

03 Apr, 2022 14:17 1762 Marime text
Concesiune, foto: pexels
 În Monitorul Oficial a fost publicat un anunț  de concesiune de bunuri, servicii de închiriere de terenuri al Primăriei Comunei Corbu din județul Constanța.


Conform anunțului urmează să fie concesionat un teren în suprafaţă de 9.767 mp, situat în intravilanul U.A.T. Comuna Corbu, zona Terminal Midia - lot 2, aflat în domeniul privat al U.A.T. Comuna Corbu.


Concesionarea se face în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 57/2019 şi H.C.L. nr. 37/17.03.2022.


Conform anunțului publicat în Monitorul Oficial,  informaţii privind documentaţia de atribuire se regăsesc în caietul de sarcini. 
 


Pentru a obține unui exemplar se va achita în numerar la casieria Primăriei Comunei Mircea Vodă suma de 50 de lei.
 

Modalitatea sau modalităţile prin care persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentaţiei de atribuire: documentaţia de atribuire (caietul de sarcini şi instrucţiunile pentru ofertanţi) se solicită prin cerere scrisă de la sediul U.A.T. Comuna Corbu, Compartiment Urbanism, Amenajarea Teritoriului, Registrul Agricol şi Cadastru, de luni până vineri între orele 08.30 - 14.00.
 

Costul şi condiţiile de plată pentru obţinerea acestui exemplar, unde este cazul este de 1.500 lei, sumă ce se achită la casieria U.A.T. Comuna Corbu.
 

Data-limită pentru solicitarea clarificărilor este de 12.04.2022, ora 14:00.


Data şi locul la care se va desfăşura şedinţa publică de deschidere a ofertelor este de 20.04.2022, ora 12.00, la sediul Centrului de tineret (sala de şedinţe) din localitatea Corbu, Str. Principală nr. 23, comuna Corbu, judeţul Constanţa (în spatele Căminului Cultural).
 


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii