Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:40 24 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria caută partener pentru colectarea deșeurilor din echipamente electrice și electronice

ro

07 Dec, 2017 00:00 980 Marime text
Primăria Municipiului Constanța achiziționează serviciul de colectare a deșeurilor electrice și electronice. Contractul va lua forma unei convenții de prestări servicii pentru colectarea, manipularea, depozitarea și valorificarea deșeurilor din echipamente electrice și electronice și a deșeurilor de baterii. Contractul nu presupune alocări bugetare din partea municipalității.
 
Colectorul trebuie să asigure ridicarea, manipularea, sortarea, procesarea și valorificarea deșeurilor în condiții de maximă siguranță din punctul de vedere al sănătății publice și al protecției mediului înconjurător și să preia cu titlu gratuit deșeuri din echipamente electrice și electronice și deșeuri de baterii provenite din activitatea Primăriei municipiului Constanța, de la punctele de lucru specificate în nota de comandă, la termenele, în cantitățile, tipurile și sortimentele prevăzute în contract.
 
Preluarea deșeurilor se va face în baza unei comenzi scrise și transmise de către generator colectorului cu minimum 48 de ore înainte de ridicarea deșeurilor. Ofertantul trebuie să facă dovada că deține autorizație pentru desfășurarea activității de colectare și tratare a DEEE pe raza municipiului Constanța, eliberată de către Agenția Națională pentru Protecția Mediului, și se obligă să asigure transportul mărfurilor cu titlu gratuit și să garanteze că personalul desemnat pentru ridicarea, manipularea, sortarea, procesarea și valorificarea deșeurilor este instruit la zi și conform prevederilor legale în vigoare cu privire la protecția muncii. Recepția cantitativă finală a deșeurilor se face la sediul Primăriei municipiului Constanța.
 
Criterii de adjudecare: ofertantul va prezenta experiența similară din ultimii trei ani, din care să reiasă că a prestat servicii cu diverse instituții publice sau private cu dotări similare (cel puțin 500 de stații de lucru).Termen-limită de primire oferte: 8.12.201, pe adresa Primăriei Municipiului Constanța, bd. Tomis nr. 51.
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii