Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:22 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine a organizat Ziua Pensionarului la Constanţa? (document)

ro

02 Oct, 2019 00:00 2128 Marime text

Municipalitatea a încheiat recent cu SC Doina Concert 2018 SRL un contract de prestări servicii de organizare aferent evenimentului „Ziua Pensionarului”. Potrivit contractului, care poate fi studiat în secţiunea „Documente”, organizatorul a încasat 35.375 lei fără TVA pentru spectacolul organizat la Casa de Cultură din municipiul Constanţa.


De Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice, aseară au urcat pe scenă, la Constanţa - Fuego, Stela Enache, Ștefania Rareș și Raoul. Accesul pensionarilor a fost liber, în limita locurilor disponibile.

Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice este sărbătorită în fiecare an, în data de 1 octombrie, potrivit hotărârii Organizaţiei Naţiunilor Unite din februarie 1991.


Despre SC Doina Concert 2018 SRL


Societatea are sediul social în Iaşi, a fost înfiinţată în 2018 şi are ca asociat unic şi administrator pe Doina Eţcu. Firma a ocupat locul 2 în top profit România întreprinderi cu capital românesc din Iaşi în domeniul 9001: „activităţi de interpretare artistică (spectacole)”.
Potrivit Registrului Comerţului, societatea a realizat în primul an de la înfiinţare, un profit de 75.024 lei la o cifră de afaceri de 180.157 lei.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii