Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:08 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria caută diriginți de șantier pentru reamenajarea integrată a zonei pietonale din centrul istoric al Municipiului Constanța-etapa II

ro

14 May, 2022 00:00 1258 Marime text
  • Primăria Constanța organizează licitație pentru serviciul de supervizare lucrări prin diriginți de șantier aferent obiectivului de investiții „Reamenajarea integrată a zonei pietonale din centrul istoric al Municipiului Constanța-etapa II"
  • Valoarea totală estimată a achiziției este de 145.566.72 lei
  • Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 02.06.2022, ora 15:00 în SEAP
 

Primăria Constanța organizează licitație pentru serviciul de supervizare lucrări prin diriginți de șantier aferent obiectivului de investiții „Reamenajarea integrată a zonei pietonale din centrul istoric al Municipiului Constanța-etapa II".

Serviciul constă în activitatea de supervizare lucrări prin diriginți de șantier pentru urmărirea și verificarea execuției corecte a lucrărilor aferente obiectivului de investiții „Reamenajarea integrată a zonei pietonale din centrul istoric al Municipiului Constanța - etapa II", în conformitate cu prevederile contractului de execuție încheiat între Municipiul Constanța și executantul lucrărilor de construcții, proiectul tehnic, detaliile de execuție și caietele de sarcini aferente, cu autorizația de construire și cu reglementările tehnice și legale în vigoare.Supervizorul are atribuțiile tehnice, financiare și contractuale stabilite prin legislația națională.

Activitatea Supervizorului se va desfășura pe toată perioada de execuție și garanție a lucrărilor de construcții, în conformitate cu prevederile Legii nr. 10/1995 privind calitatea în construcții, cu modificările și completările ulterioare, Ordinului MDRT nr. 1494/2011 pentru aprobarea procedurii de autorizare a diriginților de șantier și HG nr. 1/2018 pentru aprobarea condițiilor generale și specifice pentru anumite categorii de contracte de achiziție aferente obiectivelor de investiții finanțate din fonduri publice.Serviciile de supervizare lucrări se vor asigura prin personal tehnic de specialitate, autorizat în conformitate cu prevederile Ord. nr. 1496/2011 pentru aprobarea procedurii de autorizare a diriginților de șantier, cu modificările și completările ulterioare, precum și orice alte persoane necesare pentru îndeplinirea rolului Supervizorului.

Diriginții de șantier vor face parte din echipa Supervizorului.

Valoarea totală estimată a achiziției este de 145.566.72 lei.

Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante sunt: Vergil Chițac, primar al municipiului Constanța; Rusu Ionuț, viceprimar al municipiului Constanța; Cocargeanu Florin - Daniel, viceprimar al municipiului Constanța; Ovanesian Felicia Nadina, administrator public; Călin Viorela Mirabela, secretar general-Consiliul local Constanța; Georgeta Gheorghe, director executiv adjunct Direcția financiară; Oana Dobre, șef serviciu Financiar buget; Lenuța Petcu, șef serviciu contabilitate; Ilie Daniela, inspector; George Nicolae, director executiv Direcția logistică; Andreea Drăgan, director executiv adjunct Direcția logistică; Nilghiun Manea, șef serviciu Achiziții publice; Viorica Ani Merlă, director executiv Direcția dezvoltare și fonduri europene;Stan Mihaela, director executiv adjunct Direcția dezvoltare și fonduri europene; Filip Marian, șef biroul urmărire si execuție lucrari; Popescu Carmina Ionela, șef serviciu pregătire și implementare proiecte POR și Niculae Stîngă Noni Adrian, șef serviciu dezvoltare și management proiecte.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 02.06.2022, ora 15:00 în SEAP.
 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
A fost lansată licitația pentru reamenjarea integrată a zonei pietonale din centrul istoric al municipiului Constanța – etapa II
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii