Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:01 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prim-ministrul Nicolae Ciucă a discutat cu premierul canadian, Justin Trudeau. Situația din Ucraina, printre subiectele analizate

ro

26 Feb, 2022 17:53 1402 Marime text
Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă a avut o convorbire telefonică cu premierul canadian, Justin Trudeau, informează Biroul de Presă al Guvernului României.  

Cu această ocazie, a fost analizată situația din Ucraina, în urma agresiunii militare ruse. Cei doi prim-miniștri au subliniat nevoia de a oferi sprijin refugiaților ucraineni, fiind necesară coordonarea eforturilor la nivel internațional.

„În cadrul dialogului, au fost evaluate măsurile luate la nivelul NATO pentru întărirea Flancului Estic al Alianței Nord-Atlantice. Premierul român a transmis omologului canadian mulțumiri pentru misiunile de aparare a spațiului aerian al României derulate de aviația canadiană, sub egida NATO.

Rolul important al comunității de români din diaspora canadiană a fost reliefat de ambele părți, ca fiind de natură să contribuie la întărirea relațiilor dintre cele două țări“ - mai transmite sursa citată.

Sursa foto: facebook/Guvernul României
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii