Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:20 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Preturile la cazare pe litoral cresc cu pana la 20%

ro

15 Jun, 2009 10:06 2650 Marime text

plaja2.jpgPeste 30.000 de turişti au profitat de ultimul weekend cu tarife reduse la malul mării pentru că de astăzi, preţurile la cazare cresc. Un nou val de scumpiri va fi la mijlocul lunii iulie, atunci când va fi atins vârful de sezon.


„Creşterile sunt de 10-15%, în funcţie de tipul de cameră solicitat, dar noi am venit cu oferte speciale pentru clienţii noştri, în sensul că am făcut pachete pentru sejur de minim patru nopţi sau şapte nopţi'", a declarat Cătălina Braşoveanu, director hotel 4 stele. La restaurantele cu autoservire, preţurile la mâncare rămân aceleaşi. O masă cu două feluri costă 20 de lei. La terase sau hoteluri, e mai scump, dar turiştii care au venit printr-o agenţie de turism pot acoperi preţul meselor prin vouchere. Cei care se cazează direct la hotel sunt din nou dezavantajaţi.
„Cei care vin se cazează la liber şi vor să mănânce în hotel un prânz costă între 20 de lei şi 40 de lei de persoană", susţine Nicolae Bucovală, preşedintele Asociaţiei Patronale Mamaia.

www.realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • karadeniz 15 Jun, 2009 22:33 Cresteti preturile baieti, si la toamna cereti ajutor de la guvern pentru promovarea turismului. Mai vedem peste o vara doua cum o sa faceti rost de turisti de prin penitenciare.