Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:06 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă „Trebuie să continuăm politicile care promovează egalitatea de șanse și combat violența împotriva femeilor”

ro

08 Mar, 2024 09:59 365 Marime text
Sursa foto: Facebook
 
  • O societate civilizată şi care prosperă este aceea în care fiecare femeie are posibilitatea să îşi urmeze visurile şi obiectivele, afirmă preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, într-un mesaj transmis vineri de Ziua Femeii.
     
O societate civilizată şi care prosperă este aceea în care fiecare femeie are posibilitatea să îşi urmeze visurile şi obiectivele, afirmă preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, într-un mesaj transmis vineri de Ziua Femeii, transmite Agerpres.
 

„Astăzi este despre doamnele şi domnişoarele din vieţile noastre, cele cărora le datorăm recunoştinţă şi respect. O societate civilizată şi care prosperă este aceea în care fiecare femeie are posibilitatea să îşi urmeze visurile şi obiectivele, într-un mediu echitabil, just şi incluziv. Iar datoria noastră este să le asigurăm acest mediu. Trebuie să continuăm politicile care promovează egalitatea de şanse, care combat discriminarea şi violenţa împotriva femeilor", a scris liderul liberalilor pe pagina sa de Facebook.


Nicolae Ciucă le mulţumeşte femeilor "pentru curajul, grija şi determinarea" cu care acestea îşi asumă rolurile din familie, de la locul de muncă şi din comunitate.

Ziua Internaţională a Femeii, marcată în fiecare an pe data de 8 martie, este sărbătorită în multe ţări din întreaga lume. Este o zi în care femeile sunt recunoscute pentru realizările lor fără a ţine cont de deosebiri, fie că sunt naţionale, etnice, lingvistice, culturale, economice sau politice.

În anul 2024, Ziua Internaţională a Femeii este celebrată sub genericul "Investeşte în femei: accelerează progresul". 



Citește și:
Nicolae Ciucă: „În momentul în care Republica Moldova va deveni membru cu drepturi depline al UE, atunci vom fi cu adevărat uniţi în UE"
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii