Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:55 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele PNL, Nicolae Ciucă „PNL este partidul care menține stabilitatea României“

ro

11 Nov, 2023 09:32 753 Marime text
Foto: Facebook/Nicolae CiucăPreședintele PNL Nicolae Ciucă a participat la întâlnirea din Maramureş cu echipa liberală din Regiunea de Nord-Vest.

Printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, Nicolae Ciucă a precizat că „administrațiile liberale sunt modele de bune practici în întreaga țară“. 

„La întâlnirea cu echipa liberală din Regiunea de Nord-Vest, am spus foarte clar că PNL este partidul care menține stabilitatea României, garantând în același timp ritmul susținut al investițiilor pentru modernizarea țării. Suntem cei care au fost mereu alături de mediul de afaceri, pentru că susținerea antreprenoriatului înseamnă de fapt locuri de muncă, progres economic și recuperarea decalajelor față de alte state.

Ne-am angajat de curând ca, anul următor, să mergem la alegeri ,,prin noi înșine", ceea ce înseamnă responsabilitatea de a iniția măsuri și proiecte ample. Împreună cu toate organizațiile din țară, trebuie să ne stabilim obiective pentru următoarea perioadă și este firesc să aflăm chiar de la colegii din teritoriu care sunt problemele cu care se confruntă comunitățile și ce soluții putem găsi pentru acestea.

Administrațiile liberale sunt modele de bune practici în întreaga țară. Am văzut acest lucru în toate regiunile în care am fost și am convingerea că parteneriatul strâns dintre autoritățile centrale și cele locale rămâne cheia pentru a transforma România“ - se arată în mesajul lui Nicolae Ciucă.

Citește și: 

Nicolae CiucăRepublica Moldova şi Ucraina fac astăzi un nou pas pe drumul lor european
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii